Johnny Depp: Δικαστικά έγγραφα αναφέρονται στη στυτική του δυσλειτουργία

03.08.2022
Johnny Depp: Δικαστικά έγγραφα αναφέρονται στη στυτική του δυσλειτουργία
Όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Amber Heard

Ο Johnny Depp πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Amber Heard σε πρόσφατα δικαστικά έγγραφα. Η νομική ομάδα της ηθοποιού υποστήριξε σε μια κατάθεση της 28ης Μαρτίου, ότι η υποτιθέμενη ιατρική ασθένεια μπορεί να συνέβαλε στη φερόμενη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

«Αν και ο κύριος Depp θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Depp και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Amber Heard», υποστηρίζουν τα έγγραφα. Ο Depp αρνείται σταθερά τους ισχυρισμούς της Heard για βιασμό και βία.

Brad Pitt: Βγαίνει ξανά ραντεβού αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση

Οι δικηγόροι της Heard συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι το υποτιθέμενο πρόβλημα του πέους του Depp θα έκανε πιο πιθανό το να θυμώσει σε συναντήσεις μαζί της και θα τον έκανε να «καταφύγει σε ένα μπουκάλι». Τον Μάιο, η 36χρονη ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην ζευγαριού για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς κατέθεσε ότι ο 59χρονος φέρεται να τη βίασε με ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού και την απείλησε να «χαράξει» το πρόσωπό της με αυτό. «Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο», είπε, αναπνέοντας βαριά καθώς συγκρατούσε τα δάκρυα. «Δεν μπορούσα να το νιώσω. Δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα».

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια του ίδιου τσακωμού που άφησε τον Depp με ένα κομμένο δάχτυλο. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης, ο δικηγόρος του Depp μίλησε για την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση, για την οποία η Heard παραδέχτηκε ότι δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια.