Νατάσα Μποφίλιου για συναυλία στον Πλαταμώνα: "Κυλούσαμε προς τα πίσω, χρειάστηκα φάρμακο για να παίξω"

02.08.2022
Νατάσα Μποφίλιου για συναυλία στον Πλαταμώνα: "Κυλούσαμε προς τα πίσω, χρειάστηκα φάρμακο για να παίξω"
Μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές της ζωής της περιέγραψε η Νατάσα Μποφίλιου, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τους πιστούς θαυμαστές της που κάνουν τα πάντα δυνατά!

"Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν υπό τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει", ξεκίνησε την ανάρτησή της η Νατάσα Μποφίλιου εξηγώντας ότι η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος συμπληρώντας ότι "κυλούσαμε όλοι προς τα πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω".

"Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα απο την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία", συνέχισε η τραουδίστρια, υπογραμμίζοντας, βέβαια ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η φωτογραφία από το γαμήλιο ταξίδι και το συγκινητικό μήνυμα

"Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα", συνέχισε η Μπιφόλιου. "Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της περίστασης", εξήγησε αναφερόμενη στους θαυμάσιους φανς που κάνουν τα πάντα να έχουν διαφορετική αξία.

"Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο 'κάποιος'. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο 🌻 Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά. Πάμε για τα επόμενα! Σας λατρεύω", ολοκλήρωσε τη συγκινητική λεζάντα της η δημοφιλής ερμηνεύτρια η οποία συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Τα σχόλια έφτασαν μαζικά κάτω από την ανάρτηση όμως αυτό που ξεχώρισε ήταν, χωρίς αμφιβολία αυτό του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος τρόλαρε την κατάσταση λέγοντας ότι οι συνθήκες θα ήταν ιδανικές για το συγκρότημα Δραμαμίνη!