Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι

01.08.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι
Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και το αποκάλυψε με μια γλυκύτατη ανάρτηση.

Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή ενώ η ευτυχία τους συμπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού, όπως αποκάλυψαν σήμερα, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

"Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της", ξεκινά τη λεζάντα με την οποία μαρτύρησε το μυστικό της η παρουσιάστρια, τονίζοντας πόσο πολύ ήθελε να συμβεί αυτό στη ζωή τους.

"Το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε", συνέχισε η Μαίρη συμπληρώνοντας ότι τώρα που το έκαναν δεν κρύβεται πια.

Ο Ίαν Στρατής μίλησε για τη Μαίρη Συνατσάκη και την πρόταση γάμου (βίντεο)

Η μέλλουσα μητέρα αποκάλυψε επίσης ότι οι πρώτοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι ενώ και η ίδια είναι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζει την χαρά της. "Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου", συνεχίζει η Μαίρη Συνατσάκη ενώ εξηγεί πού στέλνει τη δική της προστατευτική σκέψη.

"Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!", γράφει και συγκινεί.

Ιδού η ανάρτηση και από εμάς ευχές για τα καλύτερα.