Η Ελένη Ράντου πήγε διακοπές, πέρασε υπέροχα, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή της μόλις επέστρεψε

21.07.2022
Η Ελένη Ράντου πήγε διακοπές, πέρασε υπέροχα, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή της μόλις επέστρεψε
Στην Ψέριμο πέρασε σύντομες διακοπές της η Ελένη Ράντου και μοιράστηκε την ευτυχία της, την οποία, όμως διαδέχτηκε μεγάλη δυστυχία αμέσως μόλις πάτησε το πόδι της στην Αθήνα.

"Ιαματική" χαρακτήρισε την Ψέριμο και τη διαμονή της εκεί, έστω και για δυο μέρες, η Ελένη Ράντου. Μία φωτογραφία ξεγνοιασιάς (αυτή με το καπέλο) δυο λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους που της τη γνώρισαν και ένα χαμόγελο. Αυτό, όμως πριν από δυο μέρες. Γιατί χθες, επιστρέφοντας στην Αθήνα, η προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα ήταν πολύ ανώμαλη!

Εν μέσω της τραγικής φωτιάς στην Πεντέλη και την ευρύτερη ανατολική Αττική γύρισε πίσω η Ελένη Ράντου και έσπευσε να μοιραστεί τα συναισθήματά της μέσω Facebook.

Χάρης Ρώμας - Ελένη Ράντου: Κατακουζηνός και Βλαχάκη ποζάρουν μαζί 23 χρόνια μετά

"Επεστρεψα χτες απο εναν ευλογημενο τοπο με 30 κατοικους χωρις τηλεοραση χωρις αναγκη για κινητο με ανθρωπους που επικοινωνουν με λιγα και ουσιαστικα λογια..και πανω απο την αθηνα αντικριζω κοκκινους απειλητικιυς καπνους και επιστρεφω βιαια στην πραγματικοτητα του παρατεταμενου σοκ που ζουμε χρονια τωρα, ειδικα στην μητροπολη, που το ενα σοκ διαδεχεται το αλλο και σκεφτομαι ποση βια ψυχολογικη και οχι μονο καταπινουμε , ποση ματαιωση, ποση θλιψη ... ποση αδικια.. ποση ανασφαλεια..ποση απωλεια...ποσο α στερητικο... και παυω να αναρωτιεμαι γιατι γενναμε τοσο μισος .. εχουμε πια μισησει την ιδια τη ζωη... Δεν παλευονται αλλο οι καταστροφες μας... Καμια υπαρξη δεν μπορει να τις αντεξει....", γράφει η Ελένη Ράντου και το πόσο τη "νιώθουμε" δεν λέγεται!

Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη

Τα μηνύματα συμπαράστασης και ταύτισης έφτασαν από όλα τα μέτωπα κάτω από την ανάρτηση τη στιγμή που η μάχη με τις φλόγες ακόμη συνεχίζεται ενώ χάνονται και οι τελευταίοι πνεύμονες πράσινου που είχαμε στην Αττική! Θλιβερό! Τουλάχιστον!

Ελπίζουμε αύριο να ξημερώσει μια άλλη μέρα. Οι άνεμοι κόπασαν, αλλά η στάχτη που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα είναι πολύ σκληρή και ακόμη και ο πιο λαμπρός ήλιος δεν θα μπορέσει να την εξωραΐσει.