Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:53
20/7

Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όσα περιγράφει η ηθοποιός για την τραγική κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς

Στην εκπομπή "Alpha Τώρα” μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου από το σπίτι της στην Παλλήνη, με αφορμή τις πυρκαγιές που διαδραματίζονται το τελευταίο 24ωρο.

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη

 

Αρχικά η ηθοποιός είπε: "Στις 4 η ώρα τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Δεν αντιλέγω, αλλά υπάρχουν κι αλλού ανάγκες. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε ”.

Η ίδια πρόσθεσε: "Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Είναι και εδώ με το σύνθημα μα 'ο λαός σώζει τον λαό' και αυτό είναι η αλήθεια. Είναι 'ας καούνε' αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει. Ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο ένας όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία. Αυτό μας πονάει πάρα πολύ. Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι...”.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ