Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκίνηση για την αποφοίτηση της κόρης της και το ραντεβού για... κλάμα με τη Δέσποινα Βανδή

20.07.2022
Τατιάνα Στεφανίδου: Η συγκίνηση για την αποφοίτηση της κόρης της και το ραντεβού για... κλάμα με τη Δέσποινα Βανδή
Στην τάξη του 2022 και η Λυδία Ευαγγελάτου και η μαμά, Τατιάνα Στεφανίδου, μοιράστηκε τις χαρές της.

Μετά τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή, της Gwyneth Paltrow, της Reese Witherspoon και της Kate Hudson μάθαμε σήμερα ότι και η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου τελείωσε φέτος το σχολείο.

Με μια ανάρτηση καμάρωσε για το ορόσημο η παρουσιάστρια και πλάι σε μια φωτογραφία των δυο τους από την πρόσφατη τελετή αποφοίτησης διαβάσαμε τα εξής:

"Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω. "

Οι ευχές έφτασαν μαζικά κάτω από την ανάρτηση και από αυτές ξεχωρίσαμε εκείνη της "ομοιοπαθούσης" Δέσποινας Βανδή η οποία της εύχεται να τα χαίρονται με υγεία τα παιδάκια τους και να τα καμαρώνουν. Η απάντηση, όμως, της Τατιάνας Στεφανίδου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, στην ουσία, έδωσε ραντεβού στη Δέσποινα Βανδή για να κλάψουν μαζί (!) όταν φύγουν τα κορίτσια τους από το σπίτι τον Σεπτέμβρη... Να το δούμε αυτό!!!