Kim Kardashian: Ταξίδεψε στο Παρίσι με την κόρη της, North, και εκείνη την "είπε" δημόσια στους παπαράτσι

11.07.2022
Kim Kardashian: Ταξίδεψε στο Παρίσι με την κόρη της, North, και εκείνη την "είπε" δημόσια στους παπαράτσι
Η Kim Kardashian και η εννιάχρονη North West, είχαν το βράδυ του Σαββάτου, το απόλυτο ραντεβού μαμάς και κόρης στην Πόλη του Φωτός.

Και οι δύο φορούσαν μαύρα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια για την βόλτα τους στο Παρίσι, βλέποντας καταπληκτικά αξιοθέατα και τραβώντας τις πιο χαριτωμένες τουριστικές φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε η Kardashian στο Instagram την επόμενη μέρα.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Kim και η North είναι ακουμπισμένες σε έναν τοίχο για να φωτογραφηθούν και είναι εντελώς σαν αδελφές.

Η North φοράει ένα oversized γυαλιστερό μαύρο σακάκι, μαύρο παντελόνι, τεράστια μαύρα παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η Kim από την άλλη φοράει μαύρο κολάν και μυτερά παπούτσια, μαύρο κορμάκι του οίκου Βalenciaga, μαύρα γυαλιά ηλίου και μια μαύρη γούνινη τσάντα.

Στην επόμενη φωτογραφία, η Kardashian και η North φορούν μαύρα σακάκια καθώς στέκονται μπροστά από τον διάσημο πίνακα της Mona Lisa στο Λούβρο μαζί με τη φίλη της Kardashian, Tracy Romulus και την 10χρονη κόρη της, Ryan. Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες στο καρουζέλ της Kardashian και της North με άλλα ρούχα, χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό και απολαμβάνοντας τη διαμονή τους στο Παρίσι.

Η Kardashian δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο στα stories της στο Instagram. Σε αυτά υπάρχει μια φωτογραφία της North που θαυμάζει τη Μόνα Λίζα, μια selfie της Kardashian και της North με μια επιχρυσωμένη ζωγραφισμένη οροφή από πάνω τους, μια φωτογραφία της North και της Ryan μπροστά από την πύργο του Άιφελ και μια φωτογραφία της North που προσποιείται ότι αγγίζει την κορυφή του γυάλινου θόλου του Λούβρου σε μια χαριτωμένη εικόνα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η North απευθύνθηκε στους παπαράτσι που τραβούσαν φωτογραφίες τη μαμά της, ρωτώντας τους: «Γιατί πρέπει να μας περιμένετε όλη την ώρα;» και φαίνεται ότι κατά το ταξίδι τους στο Παρίσι της δόθηξκε η δυνατότητα να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της εντονότερα.

Στις πρώτες θέσεις στο σόου του Jean Paul Gaultier κάθισαν μαμά και κόρη και μάλιστα πλάι στην Anne Wintour, Η νεαρή fashinista κρατούσε στα χέρια της ένα χαρτί όπου είχε γράψει τη λέξη Stop και την έδειξε με έντονο ύφος στους φωτογράφους που τους "πυροβολούσαν" από απέναντι. Το ντοκουμέντο στο βίντεο που έχει αναρτήσει η μαμά Kim στο τέλος της επόμενης gallery. Κουράγιο North... Καλό είναι να το συνηθίσεις το.. σπορ!