Η Dakota Johnson μίλησε ανοιχτά για το «χάος» των γυρισμάτων του «Fifty Shades of Grey»

30.06.2022
Η Dakota Johnson μίλησε ανοιχτά για το «χάος» των γυρισμάτων του «Fifty Shades of Grey»
"Υπέγραψα για να κάνω μια πολύ διαφορετική εκδοχή της ταινίας που καταλήξαμε να κάνουμε"

Το «Fifty Shades of Grey» μετέτρεψε την Dakota Johnson σε σταρ. Από το 2015, η Johnson είναι παγκοσμίως γνωστή ηθοποιός, αλλά τώρα λέει ότι το franchise στο οποίο υπέγραψε δεν ήταν αυτό που τελικά έγινε. "Είμαι σεξουαλικό άτομο και όταν με ενδιαφέρει κάτι, θέλω να μάθω τόσα πολλά για αυτό", είπε η Johnson στο Vanity Fair. "Γι’ αυτό έκανα αυτές τις γυμνές ταινίες… υπέγραψα για να κάνω μια πολύ διαφορετική εκδοχή της ταινίας που καταλήξαμε να κάνουμε".

Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους "Πειρατές της Καραϊβικής";

Η Johnson πρόσθεσε ότι το στούντιο και οι σκηνοθέτες ήταν μέρος του προβλήματος και ότι η συγγραφέας των βιβλίων "Fifty Shades", E.L. James, έγινε επίσης πρόβλημα στα γυρίσματα. "Είχε πολύ δημιουργικό έλεγχο, όλη μέρα, κάθε μέρα, και απλώς απαιτούσε να συμβούν ορισμένα πράγματα", θυμάται η Johnson. "Υπήρχαν μέρη των βιβλίων που απλά δεν λειτουργούσαν σε μια ταινία, όπως ο εσωτερικός μονόλογος, που μερικές φορές ήταν απίστευτα σαχλός. Δεν θα λειτουργούσε να τα λέμε δυνατά. Ήταν πάντα μια μάχη. Πάντα... απλά γινόταν κάτι τρελό. Υπήρχαν πολλές διαφορετικές διαφωνίες. Δεν μπόρεσα ποτέ να μιλήσω για αυτό ειλικρινά, γιατί θέλουν να προωθήσουν μια ταινία με τον σωστό τρόπο, και είμαι περήφανη για αυτό που φτιάξαμε τελικά, αλλά ήταν δύσκολο".

5 διάσημοι του Χόλιγουντ εξηγούν την απόφαση τους να μην κάνουν παιδιά

Παρόλο που υπήρχαν προβλήματα, η Johnson λέει ότι δεν μετανιώνει για τον ρόλο. "Δεν νομίζω ότι είναι θέμα τύψεων. Αν το ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι θα ήταν έτσι, δεν νομίζω ότι θα το είχε κάνει κανείς. Αλλά όχι, δεν το μετανιώνω".

Η Johnson θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του "Persuasion", το οποίο θα κυκλοφορήσει πρώτα στους κινηματογράφους και μετά στο Netflix.