Ποια JLo; Τους κοιλιακούς της Ευγενίας Σαμαρά τους έχεις δει;

01.06.2022
Ποια JLo; Τους κοιλιακούς της Ευγενίας Σαμαρά τους έχεις δει;
"Πεθαίνουμε" για Jennifer Lopez, δεν το έχουμε κρύψει -για το κορμί της ιδιαίτερα. Μία φωτογραφία που μοιράστηκε πρόσφατα η πρωταγωνίστρια του Σασμού κάπως μας τη θύμισε και τον συσχετισμό τον κάναμε αυτόματα!

Λίγο μετά την τελευταία φωτογραφία της JLo όπου φόρεσε το μαύρο μπικίνι στα 52 και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό (ακόμη μία φορά) τη μνημονεύεσαμε (ή μάλλον, όχι ακριβώς εκείνη, αλλά τους κοιλιακούς της) βλέποντας μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της 34χρονης Ευγενίας Σαμαρά.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η πρωταγωνίστρια του Σασμού, μοιράζεται συχνά στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή. Σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε πρόσφατα φάνηκαν οι κοιλιακοί της και εμείς, απλά, τρέξαμε να γραφτούμε σε γυμναστήριο.

Και, φυσικά, η αναφορά στην JLo δεν ενέχει ουδεμία σύγκριση παρά κοινό θαυμασμό και για τις δυο κυρίες οι οποίες μας δίνουν έμπευση να προσέξουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Και όχι για τους άλλους, αλλά για εμάς πάνω απ' όλα. Γιατί αν αρέσουμε σ' εμάς θα αρέσουμε και σε άλλους!

Και αν δεν είναι οι κοιλιακοί το ζήτημά μας (ή το κάλεσμά μας, που δεν τρέχει και τίποτα, δηλαδή) ας εστιάσουμε σε αυτό που είναι και ας το "ποτίσουμε" να αρχίσει να αποφέρει καρπούς. Μόνο έτσι θα νιώσουμε τη χαρά διπλή και τριπλή.

Ιδού το sixpack της τηλεοπτικής "Στέλλας" -και της JLo- πάντως και καλό καλοκαίρι!