Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρουσιάζει τη νέα της εικόνα και τα λόγια της συγκινούν

07.05.2022
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρουσιάζει τη νέα της εικόνα και τα λόγια της συγκινούν
Πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να λένε ότι έζησαν δυο (τουλάχιστον) ζωές στο ένα βιος τους; Άσχετα από τον τραγικό λόγο που έφερε την Ιωάννα Παλιοσπύρου σε αυτή τη θέση, η αλήθεια είναι πως η δεύτερη ζωή της, τώρα ξεκινά!

Μία εβδομάδα μετά τη συγκλονιστική στιγμή που στο πλαίσιο της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της και έδειξε σε όλο τον κόσμο το αληθινό πρόσωπό της δύο χρόνια αφού είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, η οποία στο μεταξύ καταδικάστηκε, μας συστήνεται ξανά. Αυτή τη φορά, η θαρραλέα 33χρονη γυναίκα που, χωρίς να το θέλει, έγινε σύμβολο δύναμης, θέλησης και γενναιότητας παρουσιάζει τη νέα της εικόνα και ευχαριστεί όλο τον κόσμο που την αγκάλιασε με τον πιο ζεστό τρόπο.

«Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτο είναι ευλογία!», γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου και, πραγματικά, συγκινεί, ενώ στα hashtags διαβάζουμε όλο το συναίσθημά της «#feelingblessed #newlife #newface #happy», συμπληρώνει κλείνοντας με την πληροφορία ότι και αυτή η φωτογραφία είναι της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Αμέτρητες οι ευχές και τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση και μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε τα λόγια θαυμασμού και αγάπης της Σίας Κοσιώνη, της Σίσσυς Χρηστίδου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, του Τάκη Ζαχαράτου.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 15:27