Οι κόρες των Kim Kardashian, Kourtney Kardashian και Jessica Simpson είναι κολλητές και γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια της τελευταίας

04.05.2022
Οι κόρες των Kim Kardashian, Kourtney Kardashian και Jessica Simpson είναι κολλητές και γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια της τελευταίας
Δεύτερη γενιά celebrities εν δράσει! Η Maxwell (ή Maxi) όπως τη φωνάζει η μητέρα της έγινε 10 ετών και, φυσικά, από το πάρτι της δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι καλύτερές της φίλες, North και Penelope.

Η πρωτότοκη της Jessica Simpson είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα σούπερ πάρτι όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν μερικά... γιγάντια κουκλάκια/μαξιλάρια.

Ξαπλωμένη εκεί πόζαρε η εορτάζουσα για τη φωτογραφία που επέλεξε να μοιραστεί σε σταθερό post η διάσημη μητέρα της ενώ στην μακροσκελή λεζάντα περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια τους λόγους για τους οποίους αγαπά και θαυμάζει την κόρη της, την οποία αποκαλεί "καλύτερη φίλη" της.

Από το πάρτι δεν έλειπαν οι δυο κολλητές της Maxi που δεν είναι άλλες από τις κόρες της Kim και Kourtney Kardashian, North και Penelope.

Η Jessica και η Kim μένουν στην ίδια γειτονιά και ο σύζυγός της, Eric Johnson ανέλαβε χρέη προπονητή στην ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών της περιοχής. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών έχουν γίνει πιο στενές και το μόνο που μένει είναι να δούμε κάποια φωτογραφία από κοινό... barbeque.