Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δε θα πιστεύεις με ποιον γνωστό ηθοποιό είχε σχέση

04.05.2022
Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δε θα πιστεύεις με ποιον γνωστό ηθοποιό είχε σχέση
Το ζευγάρι ήταν μαζί για 10 χρόνια

Τόσο η Δήμητρα Παπαδοπούλου όσο και ο Γιώργος Γιαννόπουλος είναι δυο πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί, με μεγάλη πορεία στην καριέρα τους. Γνώριζες όμως ότι ήταν ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια;

Καίτη Γαρμπή - «Αυτό το κάτι»: Tα λόγια του τραγουδιού που αρνείται να πει εδώ και 22 χρόνια

Οι δυο ηθοποιοί είχαν σχέση τη δεκαετία του ’90, όταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα μέσα από το ρόλο της στη σειρά "Οι Απαράδεκτοι". Από την άλλη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από πολλούς ρόλους, όπως εκείνον του Βαγγέλης Χαμπέας στη σειρά του Alpha "Το σόι σου".

Διονύσης Σχοινάς: Η απίθανη ανάρτηση που αφιέρωσε στην Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια γάμου

Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την σχέση του για να βοηθηθεί επαγγελματικά. "Αντιθέτως, με καθυστέρησε. Δεν το λέω ως αρνητικό, όλα χρειάζονται. Έπρεπε να υπάρξει αυτό το βήμα για να πάει παρακάτω. Είναι αυτό που λέω για τις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Η οποιαδήποτε σχέση μου με τις γυναίκες, ακόμα και η εφήμερη, της μίας βραδιάς, με έφερε σε αυτό το σημείο που είμαι τώρα. Σε αυτή τη φάση που είμαι ηλικιακά ψάχνω έναν άνθρωπο να πάω στην εκκλησία, στα ρύζια και να κάνω οικογένεια, θέλω να κάνω ένα παιδί. Όλα έχουν την ώρα τους. Είμαι της υπομονής και της επιλογής. Με ένα μαγικό τρόπο πηγαίνω τα πράγματα εκεί που γουστάρω. Με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου έχουμε την καλύτερη σχέση τώρα, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ «Οι απαράδεκτοι» στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πώς γίνεται να χτίζεται ένας σταρ. Έβλεπα τα εξώφυλλα, τι γινόταν όταν βγαίναμε έξω... Η Δήμητρα φρίκαρε με αυτό το πράγμα, γιατί έγινε ξαφνικά».