Αργύρης Αγγέλου: "Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία"

04.05.2022
Αργύρης Αγγέλου: "Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία"
Όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή "Κυψέλη"

Καλεσμένος στην "Κυψέλη” ο Αργύρης Αγγέλου, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που είχε χάσει πάρα πολλά κιλά με αποτέλεσμα μια μέρα μετά την παράσταση στο θέατρο να πέσει κάτω.

Καίτη Γαρμπή - «Αυτό το κάτι»: Tα λόγια του τραγουδιού που αρνείται να πει εδώ και 22 χρόνια

"Το 2011 δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, δηλαδή με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα χωρίς να φάω. Όλα μαζί, συν το άγχος, έπαθα ένα overdose. Τα τελευταία χρόνια τότε όντως έτρεχα πάρα πολύ χειμώνα καλοκαίρι και κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78. Το 54 είναι πολύ μακριά. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Τελείωσε η παράσταση κι έπεσα κάτω. 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω” είπε αρχικά.

Διονύσης Σχοινάς: Η απίθανη ανάρτηση που αφιέρωσε στην Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια γάμου

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Μου είχε πει ο Γιώργος ο Καπουτζίδης να πάω από το σπίτι του το βράδυ γιατί είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πάει καλά από φίλους και πάω στο σπίτι του και με το που ανοίγει την πόρτα, πέφτω κάτω. Μου είπε ότι τώρα δεν έχει καθόλου πλάκα ή θα πάμε στο νοσοκομείο τώρα ή μάζεψε τα πράγματά σου να σε πάω στην οικογένειά σου, δεν σε αφήνω έτσι. Εγώ αρνιόμουν να πιστέψω ότι κάτι συμβαίνει”.