Καίτη Γαρμπή: Εκεί που νομίζαμε ότι η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά για τα 25 χρόνια γάμου τους ήταν η «απόλυτη»... είδαμε τη δική της -και «λιώσαμε»

04.05.2022
Καίτη Γαρμπή: Εκεί που νομίζαμε ότι η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά για τα 25 χρόνια γάμου τους ήταν η «απόλυτη»... είδαμε τη δική της -και «λιώσαμε»
«Ζωή σαν παραμύθι», γράφει η Καίτη Γαρμπή στο μοναδικό hashtag που συνοδεύει την ανάρτηση που αφιέρωσε τον άντρα της ζωής της για τη σημερινή επέτειό τους και παραδίδει (μαζί μ' εκείνον, πάντα) ακούσια μαθήματα αληθινής αγάπης, για ακόμη μία φορά!

Σαν σήμερα, 4 Μαΐου, πριν από 25 χρόνια, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή παντρεύτηκαν, ενώ είχε προηγηθεί η πιο επεισοδιακή/ρομαντική/απρόσμενη πρόταση γάμου που είχαμε δει ως τότε -και ως τώρα, μη σου πω! Αν θέλεις να τη θυμηθείς ξανά, να η ευκαιρία.

Η Καίτη και ο Διονύσης παντρεύτηκαν, έκαναν κι έναν γιο, τον Δημήτρη, τον οποιό καμαρώνουν να ακολουθεί στα μουσικά βήματά τους και παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι, μιλώντας πάντα με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο.

Σήμερα με αφορμή την 25η επέτειο γάμου τους ο Διονύσης ήταν ο πρώτος που έκανε μια εορταστική ανάρτηση και την αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του -πράγμα που, όπως είχε αποκαλύψει πέρσι στην πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσαν ποτέ, ήξερε από την πρώτη στιγμή, όταν την είχε δει τότε, σε εκείνη την ιστορική εμφάνιση της Eurovision.

«25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραφε στη λεζάντα ο Διονύσης και εμείς νομίζαμε ότι «τα είχαμε δει όλα». Όμως... όχι. Γιατί λίγο αργότερα ήρθε και η δική της ανάρτηση.

Με τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης αποθέωσε τον αγαπημένο της η Καιτούλα και εμείς δεν μπορούμε να συνέλθουμε. #ζωήσανπαραμύθι, γράφει και νιώθουμε ότι δεν λέει ψέμματα!

«Ένας άντρας του σήμερα με ιπποτική νοοτροπία του χτές, μ έναν ιπποτικό κώδικα τιμής, με μια υψηλού επιπέδου ηθική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συνανθρώπους του. Αυτός είναι ο Διονύσης μου! Χρόνια μας πολλά με υγεία αγάπη κι ευλογία!»