Ο Τόλης Βοσκόπουλος τιμήθηκε στα φετινά βραβεία Grammy και η Άντζελα Γκερέκου καμαρώνει

28.04.2022
Ο Τόλης Βοσκόπουλος τιμήθηκε στα φετινά βραβεία Grammy και η Άντζελα Γκερέκου καμαρώνει
Η καλλιτεχνική αξία του Τόλη Βοσκόπουλου αναγνωρίζεται και εκτός ελληνικών συνόρων.

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και τους απανταχού θαυμαστές του.

Η φωνή του πρίγκιπα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού σίγησε όμως τα αμέτρητα αθάνατα τραγούδια του έμειναν αιώνια παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται.

Κάθε μήνα, από τον Ιούλιο και μετά, η χήρα του Τόλη, Άντζελα Γκερέκου, τον τιμά με μια ιδιαίτερη ανάρτηση, όμως πρόσφατα του αφιέρωσε μια πολύ ξεχωριστή και για άλλον λόγο!

Γεμάτη καμάρι και αγάπη, η δημοφιλής ηθοποιός που αυτό τον καιρό βλέπουμε στην τηλεοπτική "Γη της Ελιάς", ενημέρωσε τον κόσμο για την τιμή που οι άνθρωποι των μουσικών βραβείων Grammy έκαναν στον Τόλη Βοσκόπουλο, συμπεριλαμβάνοντάς τον στο "In Memoriam" αφιέρωμα που έκαναν για τους καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή τον περασμένο χρόνο.

Την ανάρτηση αυτή έκανε repost η μοναχοκόρη του ζεύγους, Μαρία, με τη λεζάντα "Να είσαι περήφανος" προς τον πατέρα της. Οι δυο τους είχαν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και δεν την είχαν κρύψει ποτέ.

Η Μαρία είναι σήμερα 21ός ετών και ακολουθεί στα καλλιτεχνικά βήματα της μητέρας της έχοντας βρει το "κάλεσμά" της στην υποκριτική, πράγμα, που όπως είχε αποκαλύψει στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2020, ήταν κάτι που είχε "δει" ο μπαμπάς Τόλης από πολύ νωρίς!