Η Amber Heard αξιολογήθηκε με δύο διαταραχές προσωπικότητας

28.04.2022
Η Amber Heard αξιολογήθηκε με δύο διαταραχές προσωπικότητας
Η Shannon Curry κατέθεσε ότι η πρώην σύζυγος του Johnny Depp παρουσίασε «υπερβολικά δραματική παρουσίαση»

Μια εμπειρογνώμονας σε θέματα βίας μεταξύ συντρόφων που κλήθηκε να δώσει στοιχεία στη μήνυση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Amber Heard, κατέθεσε ότι η αξιολόγησή της για την ηθοποιό έδειξε δύο ψυχιατρικές διαγνώσεις - οριακή διαταραχή προσωπικότητας και διαταραχή ιστριονικής προσωπικότητας.

Η μάρτυρας του Depp, Shannon Curry, είπε ότι η διάγνωση προήλθε από εξέταση των προηγούμενων ψυχολογικών αξιολογήσεων της Heard, σε συνδυασμό με άμεση εξέταση σε δύο περιπτώσεις και συμμετοχή σε τεστ Multiphasic Personality Inventory (MMPI). Η Curry είπε ότι η 36χρονη Heard παρουσίαζε μια «αντιδραστική», «υπερβολικά δραματική παρουσίαση» και χρησιμοποίησε λέξεις όπως «μαγικό» και «υπέροχο» για να περιγράψει γεγονότα. Ακούστηκε, είπε, ότι κινούταν μεταξύ «πριγκίπισσας και θύματος». Όσο εκλεπτυσμένοι, «χαριτωμένοι και κοριτσίστικοι» κι αν παρουσιάζονται τέτοιοι άνθρωποι, είπε η Curry, «μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ καταστροφικοί», «δραματικοί, ακανόνιστοι και απρόβλεπτοι» και να έχουν μια «ώθηση να είναι στο επίκεντρο. της προσοχής».

Johnny Depp εναντίον Amber Heard: Οι μέχρι στιγμής μεγαλύτερες αποκαλύψεις της δίκης

Η Curry είπε ότι η οριακή διαταραχή προσωπικότητας αντιπροσώπευε μια ασταθή προσωπικότητα, σε εγρήγορση στην απόρριψη, με μικρή πρόσβαση στην αυτορρύθμιση και χαρακτηριζόμενη από «πολύ θυμό, σκληρότητα προς τους ανθρώπους λιγότερο ισχυρούς, που ασχολούνται με την εικόνα, την αναζήτηση προσοχής και την τάση να εξωτερικεύουν τις ευθύνες, πολύ καταπιεσμένου θυμού που μπορεί να εκραγεί προς τα έξω».

Η μαρτυρία για την ιατροδικαστική ψυχολογική αξιολόγηση της Heard ήρθε κατά την ένατη ημέρα της δίκης στην οποία ο Depp μηνύει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού έγραψε ένα άρθρο που περιγράφει τον εαυτό της ως επιζών της ενδοοικογενειακής κακοποίησης κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Ντεπ ισχυρίζεται ότι η Heard τον κακοποίησε.