Rihanna: Αποκάλυψε σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται και τι είδους μαμά θα γίνει

18.03.2022
Rihanna: Αποκάλυψε σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται και τι είδους μαμά θα γίνει
Πρόσφατες φωτογραφίες ίσως μαρτυρούν το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η ημερομηνία που η Rihanna θα γίνει μαμά βρίσκεται κοντά. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα μεγάλα νέα ότι διανύει το τρίτο τρίμηνο, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο ELLE. Όταν ρωτήθηκε αν η λαμπερή της εμφάνιση οφείλεται στην εγκυμοσύνη ή τη δική της σειρά ομορφιάς Fenty, η Rihanna απάντησε:

«Πάνε χέρι-χέρι. Υπάρχει μια λάμψη από την εγκυμοσύνη. Υπάρχουν και αυτές οι μέρες της εγκυμοσύνης. Ειδικά στο τρίτο τρίμηνό της που ξυπνάς και σκέπτεσαι “αχ, πρέπει να ντυθώ;”. Το μακιγιάζ σίγουρα σε βοηθά να νιώθεις πραγματικός άνθρωπος».

Με τη γέννηση του μωρού της να πλησιάζει, η Rihanna έχει ήδη καταλάβει ακριβώς τι είδους μαμά θα γίνει. Η τραγουδίστρια είπε στο ELLE ότι αποτελεί έμπνευση της η Teresa Giudice από τις Real Housewives του New Jersey, γιατί «δεν αστειεύεται σε ότι αφορά τα παιδιά της».

«Θα σε ισοπεδώσει για αυτά τα παιδιά», είπε η Rihanna. «Και αυτό έχει μεγάλη απήχηση σε μένα γιατί νιώθω ότι αυτή είναι η μαμά που θα γίνω. Θα είμαι ψυχάκιας».

Τις τελευταίες ώρες πάντως πρόσφατες φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας που κυκλοροφορούν σοτ διαδίκτυο ίσως να μαρτυρούν το φύλλο του μωρού που περιμένει. Ο φακός "τσάκωσε" τη Rihanna να χαζεύει κοριτσίστικα ρουχαλάκια και τα συμπεράσματα ήρθαν εύλογα. Λες; Θα φανεί σύντομα.

Rihanna και εγκυμοσύνη

Αυτό ωστόσο που η Rihanna αποκάλυψε για τη ζωή της στην εποχή της εγκυμοσύνης, είναι ότι αισθάνεται «πραγματικά υπέροχα». «Κουρασμένη κατά περιόδους, κάτι που δεν έχω συνηθίσει», είπε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο Extra. «Μπορώ να παλέψω οποιαδήποτε ώρα της νύχτας, αλλά πλέον δεν έχω κουράγιο και λέω: “Όχι, πήγαινε για ύπνο τώρα”».

Η μέλλουσα μαμά συζητήθηκε, πάντως, για μια ακόμα αντίδραση της στη βραδιά του Dior. Όταν έφτασε στην επίδειξη μόδας, την ώρα που έμπαινε μέσα, κάποια της φώναξε «Είσαι αργοπορημένη!» Τότε η Rihanna γύρισε με ύφος και της απάντησε «Νο, sh*t». Αποστομωτική η απάντηση της δεν μπορούμε να πούμε...