Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωριμία με τον Φάνη Μουρατίδη, το νυφικό που δεν φόρεσε και το μήνυμα στην πεθερά της

15.03.2022
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωριμία με τον Φάνη Μουρατίδη, το νυφικό που δεν φόρεσε και το μήνυμα στην πεθερά της
Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν χθες βράδυ (14/3/2022) η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάθισε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Μεταξύ των όσων είπε ξεχωρίσαμε το κομμάτι που αφορούσε στο πώς γνωρίστηκε με τον εδώ και 14 χρόνια σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, με τον οποίο έχουν δυο γιους που σήμερα βρίσκονται στην εφηβεία και, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν απαγορεύσει στους γονείς τους να μιλούν δημόσια για εκείνους!

Είναι γνωστό ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα σειράς "Μπαμπά μην τρέχεις" το 2007 και ο γάμος ήρθε έναν χρόνο μετά, όμως αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ο ρόλος που έπαιξε σε αυτή τη γνωριμία ο σκηνοθέτης της σειράς, Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ήταν ένα ταξίδι στα Χανιά που την έφερε κοντά με τον Φάνη Μουρατίδη, ένα ταξίδι στην ουσία "σκηνοθέτησε" ο σκηνοθέτης τους! Τυχαία; Μάλλον όχι.

"Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς 'Μπαμπά μην τρέχεις' μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες", είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και... μάλλον κάπως έτσι ήταν!

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γενός ότι δεν έχει βάλει νυφικό -και δεν νομίζει ότι θα βάλει!

"Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, με τον Φάνη. Δεν έχω βάλει νυφικό και δεν νομίζω να βάλω. Καταρχάς δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η αίσθηση, η σύμβαση αυτή. Η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει, η τελετή δεν με ενδιέφερε ποτέ", ανέφερε συγκεκριμένα.

Η συζήτηση στράφηκε και στη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε για την εμφάνισή της κόβοντας τα μαλλιά της κοντά. "Ήθελα χρόνια να τα έχω κοντά τα μαλλιά μου, δεν το έκανα για κάποια δουλειά", απάντησε η ίδια, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε για την πεθρά της, την οποία, όπως φαίνεται, υπεραγαπά!

"Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα», εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός.