Rihanna: Κάποιος τη ρώτησε για το φύλο του μωρού της - Μέγα λάθος!

04.03.2022
Rihanna: Κάποιος τη ρώτησε για το φύλο του μωρού της - Μέγα λάθος!
Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι (ειδικά για να απαντήσεις σε μια άβολη ερώτηση) είναι ένα βλέμμα. Και αυτό ακριβώς έκανε η Rihanna όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού της ενώ βρισκόταν στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας του Dior στο Παρίσι την περασμένηΤρίτη.

Ο Tim Blanks, από το Business of Fashion, μοιράστηκε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την ξεκαρδιστικά αφοπλιστική αντίδραση της Rihanna σε μια πολύ προσωπική ερώτηση: «Αγόρι ή κορίτσι;». «Αυτή ήταν η λάθος ερώτηση που έπρεπε να κάνουμε στη Rihanna ενώ τα μικρόφωνα του κόσμου της μόδας κρυφάκουγαν πάνω από τα κεφάλια μας», έγραψε, προσθέτοντας: «Αλλά είναι η πιο λαμπερή μέλλουσα μητέρα. Μια πραγματική αχτίδα φωτός σε μια σκοτεινή μέρα».

Όπως μπορείς να δεις, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις:

Και ναι, κοιτάζοντας αυτή τη φωτογραφία, αποφασίσαμε ότι αυτή θα πρέπει να είναι επίσημα η καλύτερη απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με τις εγκυμοσύνες μας, που δεν θέλουμε να απαντήσουμε. Και κατά προτίμηση ενώ φοράμε ένα εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα.

Rihanna και εγκυμοσύνη

Αυτό ωστόσο που η Rihanna αποκάλυψε για τη ζωή της στην εποχή της εγκυμοσύνης, είναι ότι αισθάνεται «πραγματικά υπέροχα». «Κουρασμένη κατά περιόδους, κάτι που δεν έχω συνηθίσει», είπε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο Extra. «Μπορώ να παλέψω οποιαδήποτε ώρα της νύχτας, αλλά πλέον δεν έχω κουράγιο και λέω: “Όχι, πήγαινε για ύπνο τώρα”».

Η μέλλουσα μαμά συζητήθηκε, πάντως, για μια ακόμα αντίδραση της στη βραδιά του Dior. Όταν έφτασε στην επίδειξη μόδας, την ώρα που έμπαινε μέσα, κάποια της φώναξε «Είσαι αργοπορημένη!» Τότε η Rihanna γύρισε με ύφος και της απάντησε «Νο, sh*t». Αποστομωτική η απάντηση της δεν μπορούμε να πούμε...

Νικολέτα Μακρή