4 celebrities που ταλαιπωρήθηκαν για χρόνια από τη χαμηλή αυτοπεποίθηση τους

04.03.2022
4 celebrities που ταλαιπωρήθηκαν για χρόνια από τη χαμηλή αυτοπεποίθηση τους
Όλοι αισθάνονται ανασφάλεια και αυτό ισχύει ακόμα και τους διάσημους οι οποίοι φαινομενικά είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Όταν δεν νιώθεις αρκετά καλά με τον εαυτό σου, μπορεί να αισθάνεσαι άγχος για καθημερινά πράγματα, όπως οι στόχοι και οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους. Πολλές θα συμφωνήσουν ότι οι ανασφάλειες είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά αυτό που έχει σημασία έχει το πώς τις ξεπερνάμε. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις τις αρνητικές σου σκέψεις και να επιδιώκεις να βρίσκεις τις φωτεινές πλευρές της ζωής, για να αποκαταστήσεις τη χαμηλή αυτοεκτίμησή σου. Οι 4 παρακάτω celebrities πολέμησαν για χρόνια με τις ανασφάλειες τους και μας δείχνουν τον δρόμο για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Naomi Campbell

Όσο μεγάλωνε, η Naomi Campbell δεν ένιωθε ποτέ αυτοπεποίθηση για το σώμα της. Όταν ήταν μικρή την αποκαλούσαν με ανόητα παρατσούκλια και ένιωθε ανεπαρκής. Ακόμη και η Campbell, που διαθέτει τα πιο ελκυστικά πόδια στον κόσμο, ένιωθε την ανάγκη να καλύψει το σώμα της λόγω των ανασφάλειών της.

Η Campbell πιστεύει ότι χρειάζεται χρόνος για να αποδεχτείς το σώμα σου και ότι αυτό έρχεται με την ηλικία. Ισχυρίζεται ότι είναι σημαντικό να μη θεωρείς το σώμα σου ως κάτι δεδομένο και ότι η γυμναστική είναι το κλειδί.

Emma Roberts

Η Emma Roberts ισχυρίζεται ότι είναι ανασφαλής για δύο πράγματα: το χλωμό της χρώμα και το ύψος της. Την κορόϊδευαν για την επιδερμίδα της σε όλη της τη ζωή, γεγονός που την οδήγησε να αναπτύξει κόμπλεξ σχετικά με αυτό. Ωστόσο, η ανασφάλειά για το ύψος της, προερχόταν από μέσα της αφού πάντα ένιωθε ότι ήταν πολύ κοντή.

Η Roberts πιστεύει ότι είναι σημαντικό να έχεις τη δική σου γνώμη αντί να ακούς τι λένε οι άλλοι για σένα καθώς όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο το επιτρέπουμε, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να βρούμε την αυτοεκτίμηση που είχαμε ως παιδιά.

9 πράγματα που ΔΕΝ κάνουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση

Kim Kardashian

Οι περισσότεροι από εμάς κρύβουμε τις ανασφάλειές μας πίσω από το μακιγιάζ ή τα ρούχα, όπως η Kim Kardashian, αλλά δεν πρέπει να τις κρατάμε μέσα μας. Η Kim μεγάλωσε σε μια εποχή όπου ήταν όμορφο να είσαι ψηλή και αδύνατη και δεν ήταν ευχαριστημένη με τις καμπύλες της. Επίσης, διαγνώστηκε με αυτοάνοσα προβλήματα, και εκεί ανέπτυξε αισθήματα κατάθλιψης.

Ο πατέρας της Kardashian είχε μεγάλη επιρροή στην αυτοπεποίθησή της. Λέγεται ότι της έγραψε ένα μεγάλο γράμμα όταν ήταν στο γυμνάσιο, λέγοντάς της ότι μπορεί να νιώθει άβολα τώρα, αλλά τελικά θα λατρέψει το σώμα της. Της είπε επίσης ότι στο μέλλον, πολλοί άνδρες θα θελήσουν να την εκμεταλλευτούν για το σώμα της και ότι δεν πρέπει να τους το επιτρέψει.

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez ήταν ανασφαλής για τη φωνή της και υπέφερε σε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της από αυτό. Πάντα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και χορεύτρια, αλλά η σύγκριση με άλλες τραγουδίστριες αύξησε την ανασφάλειά της.

Η Lopez έχει πει ότι ο Marc Anthony την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει την ανασφάλειά της, λέγοντάς της ότι είναι η μόνη που εμποδίζει τον εαυτό της να συνειδητοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της.