Η Kim Kardashian είναι και νόμιμα ελεύθερη

03.03.2022
Η Kim Kardashian είναι και νόμιμα ελεύθερη
Η social media star πήρε χωριστούς δρόμους από τον Kanye West

Η Kim Kardashian είναι ανύπαντρη για άλλη μια φορά μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια παντρεμένη με τον Ye, παλαιότερα γνωστό ως Kanye West. Σε μια εικονική δικαστική ακρόαση, η σταρ αφαίρεσε και επίσημα και νομικά το «West» από το επίθετό της.

Η Charlize Theron λέει πως ένιωθε απειλημένη από τον Tom Hardy στα γυρίσματα του "Mad Max: Fury Road" - Τι απαντά εκείνος

Η Kardashian, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ πέρυσι, έκανε το αίτημα τον Δεκέμβριο να γίνει νόμιμα single. Το πρώην ζευγάρι πρέπει ακόμα να επιλύσει το μοίρασμα της περιουσίας και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του. Η απόφαση σημαίνει ότι οι διαδικασίες διαζυγίου θα χωριστούν σε δύο μέρη - το πρώτο θα διευθετήσει το νόμιμο όνομα και την οικογενειακή της κατάσταση, που έχουν πλέον επιλυθεί και το δεύτερο μέρος που αφορά την επιμέλεια και τα οικονομικά περιουσιακά στοιχεία.

Σε πολλές ένορκες καταθέσεις που υποβλήθηκαν από τον Δεκέμβριο, η 41χρονη είπε ότι επιθυμούσε «πολύ» τη λύση του γάμου της. «Πιστεύω ότι το δικαστήριο που τερματίζει την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχθεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει», έγραψε σε δήλωσή της τον περασμένο μήνα. Ο Ye, που δεν ήταν παρών στην ακρόαση, είχε παλέψει δημόσια για τον χωρισμό και έκανε έκκληση στην Kardashian να επιστρέψει στον γάμο τους.

Ξανά μαζί ο Jason Momoa και η Lisa Bonet

Η Kardashian έγραψε επίσης ότι η πρόσφατη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα και επιτέθηκε στον νέο της φίλο, τον κωμικό Pete Davidson, είχε προκαλέσει «συναισθηματική αγωνία». Την Τετάρτη, ο ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο για το νέο του τραγούδι Eazy, που δείχνει μια κινούμενη εκδοχή του Davidson να απαγάγεται και να θάβεται.

Στην ακρόαση του διαζυγίου, ένας δικηγόρος του Ye πίεσε για συμφωνία από την Kardashian να παραιτηθεί από οποιοδήποτε συζυγικό προνόμιο που θα μπορούσε να έχει με έναν επόμενο σύζυγο. Η Kardashian και ο δικηγόρος της χαρακτήρισαν την κίνηση «άνευ προηγουμένου» και την αρνήθηκε ο δικαστής.

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα.