Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έφηβος: Σπάνια φωτογραφία με Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ και τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού

03.03.2022
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έφηβος: Σπάνια φωτογραφία με Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ και τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού
Ένα στιγμιότυπο που γυρίζει τον χρόνο πολλές δεκαετίες πίσω.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του υπερταλαντούχου συγγραφικού διδύμου των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μπαίνει αυτό τον καιρό κάθε Παρασκευή βράδυ στα σπίτια μας μέσω της σειράς "Συμπέθεροι από το Τίρανα" που προβάλλεται από το Mega. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ερμηνεύει το βουλευτή της περιφέρειας Κουδουναρίου, Ηλία Λαλαμπίρδα, και το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι εγγονός της θρυλικής Κατίνας Παξινού, για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές δημοσίως. «Η Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μόνη που μου έδωσε την ευλογία της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Εγώ κάπνιζα και το ήξερε μόνο αυτή. Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια. Εγώ την έβλεπα σαν γιαγιά μου. Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της, ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε ένα συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας», είχε διηγηθεί κάποια στιγμή, συγκεκριμένα.

Στον λογαριασμό της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη (@elenasdiary_blog) στο Instagram εντοπίσαμε μια σπάνια φωτογραφία γιαγιάς και εγγονού και τη μοιραζόμαστε. Μαζί με την Κατίνα Παξινού και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ποζάρουν στο πλαίσιο του πρώτου κινηματογραφικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το 1960.