Η Μάνια Ντέλου μιλά για το modeling, τη μητρότητα, τη ζαχαροπλαστική και τα επιπλέον κιλά [video]

03.03.2022
Η Μάνια Ντέλου μιλά για το modeling, τη μητρότητα, τη ζαχαροπλαστική και τα επιπλέον κιλά [video]
Έχοντας διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο modeling, μια καριέρα που ξεκίνησε νωρίς -στα 13 της χρόνια- και τελείωσε επίσης νωρίς -στα 22 της- η όμορφη ελληνίδα διαπρέπει τα τελευταία χρόνια σε έναν άλλο, τελείως διαφορετικό επαγγελματικό στοίβο.

H Mάνια Ντέλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη ζωή της, τη χρυσή εποχή του modeling, τα παιδιά της και τη νέα της καριέρα.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν στα καλλιστεία του 1993 κέρδισε τον τίτλο της "Μις Ελλάς". Συνεργάστηκε με όλους τους διάσημους έλληνες σχεδιαστές και φωτογράφους εκείνης της εποχής αλλά πολύ σύντομα, σε ηλικία μόλις 22 ετών, αποφάσισε να σταματήσει το modelling.

Η απόφασή της να τερματίσει την καριέρα της είχε να κάνει με το ότι παντρεύτηκε και θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο γάμος της με τον Γρηγόρη Σαράντη [φωτό κάτω], πρόεδρο του Ομίλου Σαράντη και διευθύνοντα σύμβουλο της Estee Lauder Hellas, κράτησε 15 χρόνια αλλά έληξε, τελικά το 2016, έχοντας χαρίσει στο πρώην ζεύγος δίδυμα παιδιά. Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος είναι σήμερα 18 ετών και σπουδάζουν στο εξωτερικό.

«΄Το να κάνω παιδιά ήταν μεγάλο θέμα για μένα, οπότε ήταν πολύ σημαντικό που βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου νωρίς» είπε, μεταξύ άλλων η Μάνια Ντέλου, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Έχει ανοίξει ένα ζαχαροπλαστείο στο Νέο Ψυχικό μαζί με την καλή της φίλη, Τζωρτζίνα Έλληνα, όπου κατασκευάζουν τούρτες σε πολύ ιδιαίτερα σχέδια.

«Ξεκίνησα για πλάκα να φτιάχνω τούρτες αλλά ήταν γραφτό να ασχοληθώ με αυτό» εξηγεί, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει και για τα επιπλέον κιλά που έχε πάρει τα τελευταία χρόνια.

«Έχω πάρει 20 κιλά, τι να πω, ψέματα; Τα πήρα γιατί δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο, γιατί χαλάρωσα...», συμπληρώνει τονίζοντας ότι ξέρει ότι πρέπει να τα χάσει.

Αναφορικά με τη μητρότητα, υποστηρίζει πως δεν είναι καταπιεστική μητέρα και τα παιδιά έχουν πάρει το δρόμο τους και η ίδια επιθυμεί να «πετάξουν».

«Ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια και να απολαύσω» λέει χαρακτηριστικά