Το viral βίντεο που αποδεικνύει ότι οι μαμάδες είναι ίδιες σε όλον τον κόσμο

01.03.2022
Το viral βίντεο που αποδεικνύει ότι οι μαμάδες είναι ίδιες σε όλον τον κόσμο
Απλά δεν μπορείς να ξεφύγεις από μια περήφανη μαμά. Ο Myles Harris, ρεπόρτερ του θυγατρικού καναλιού του ABC, WSYX, το κατάλαβε πολύ καλά αυτό όταν η μαμά του, Sandi, αποφάσισε να του κάνει έκπληξη ενώ γύριζε ένα θέμα.

Το βίντεο το οποίο έχει πάνω ένα εκατομμύριο προβολές στο Instagram, δείχνει τον Harris να εντοπίζει τη Sandi καθώς εκείνη επιβραδύνει στο αυτοκίνητό της για να μιλήσει μαζί του. «Αυτή είναι η μαμά μου, υπομονή», λέει στην κάμερα.

«Γεια σου μωρό μου!» φωνάζει η Sandi, ενθουσιασμένη, με ένα τρόπο με τον οποίο μόνο οι μαμάδες μπορούν να δείξουν την αγάπη τους.

«Προσπαθώ να δουλέψω αυτή τη στιγμή και με παίρνεις τηλέφωνο», απαντά ο Harris για να κάνει την παρατήρηση: «…Μην εμποδίζεις την κυκλοφορία, έχεις αυτοκίνητα πίσω σου».

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο του Harris έγινε viral, με τους χρήστες να σχολιάζουν πόσο οικεία τους φάνηκε η σκηνή και πόσο πολύ λάτρεψαν την Sandi. «Η μαμά σου είναι η πιο χαριτωμένη!» έγραψε ένας χρήστης. «Δεν την κατηγορώ, θα έκανα το ίδιο!» έγραψε μια μαμά ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι τόσο χαριτωμένο, είναι τόσο περήφανη για το μωρό της».

Ο DeAngelo Byrd, ο οποίος ήταν ο καμεραμάν, ανέβασε το βίντεο στο Instagram για να απαθανατίσει αυτό το γλυκό και ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο. «Τι ευλογία να μοιράζεσαι μια τόσο χαρούμενη στιγμή», έγραψε. «Πόσο χαρούμενος που το απαθανάτισα την ώρα που η μαμά Sandi πέρασε για να δείξει λίγη αγάπη!!».

H Sandi έλαβε μια πρόσκληση στο στούντιο του WSYX μετά το περιστατικό. Ο Harris δημοσίευσε μια χαριτωμένη φωτογραφία του με τη μαμά του, με τη λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τον καλύτερό μου φίλο».

Αργότερα, η Sandi, ο Harris και ο Byrd συναντήθηκαν στο Instagram και η Sandi ρωτήθηκε αν είχε ιδέα ότι η αλληλεπίδρασή τους θα είχε απήχηση σε τόσους πολλούς ανθρώπους. «Αλήθεια, δεν το σκέφτηκα καθόλου», απάντησε εκείνη. «Απλά τσέκαρα τον γιο μου. Αυτό ήταν το μόνο που έκανα». Είναι αλήθεια Sandi ότι είσαι περήφανη μαμά.