Η Χριστίνα Μπόμπα εύχεται "Καλό Μήνα" με την πιο γλυκιά φωτογραφία με τις κόρες της

01.03.2022
Η Χριστίνα Μπόμπα εύχεται "Καλό Μήνα" με την πιο γλυκιά φωτογραφία με τις κόρες της
Πρώτη μέρα του Μάρτη σήμερα και η ελληνίδα παρουσιάστρια βρήκε ευκαιρία να στείλει τις ευχές τιμώντας ένα παραδοσιακό έθιμο την ίδια στιγμή.

Είθισται τη πρώτη μέρα της άνοιξης να γιορτάζετει με έναν... "Μάρτη" στο χέρι. Ένα βραχιολάκι από μια κόκκινη και μια λευκή κλωστή πλεγμένες "για να μην μας κάψει ο ήλιος", ένα έθιμό που έχει τις ρίζες του πολύ βαθιά στον χρόνο και τιμούμε ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει το ίδιο και φέτος η χαρά της είναι τριπλή καθώς φόρεσε στις δίδυμες κόρες της το πρώτο τους "μαρτάκι".

Μπλεγμένα τα τρία χέρια (μητέρας και θυγατέρων) λοιπόν με ένα βραχιολάκι το καθένα κι εμείς "λιώνουμε" με τα "φρατζολάκια" της Φιλίππας και της Αριάνας!

"Μια ευχή για σήμερα, να έχουμε έναν καλό μήνα", γράφει η Χριστίνα Μπόμπα και το ίδιο ευχόμαστε κι εμείς. Ιδού:

Τα προβλήματα γονιμότητας και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Χριστίνας τον Δεκέμβριο του 2020 και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης απείχε φέτος από το Survivor. Δυο μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2021, έγιναν τα "αποκαλυπτήρια" του φύλου των διδύμων, με μια απίθανη γιορτή που είχαν διοργανώσει τα παιδιά των κουμπάρων και κολλητών τους φίλων, Μαρίνας Βερκίνου και Μίλτου Καμπουρίδη.

Ο Σάκης και η Χριστίνα είχαν μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που είχαν αντιμετωπίσει. Καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη, η Χριστίνα Μπόμπα, είχε αποκαλύψει όλο το σκεπτικό τους αλλά και τον δρόμο τους μέχρι την εγκυμοσύνη.

«Ο Σάκης επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα 'δεν πειράζει, την επόμενη'. Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω 'ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας'. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», είχε πει τότε η Χριστίνα που σήμερα κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της. Για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που είπε στην εκπομπή της Ελεονώρας, πάτησε τον σύνδεσμο.

Η γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε στις 23 Ιουνίου -με προγραμματισμένο τοκετό λόγω δίδυμης κύησης- τα κοριτσάκια της πριν από δυο μέρες. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο διάσημος "χαζομπαμπάς" ο οποίος μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία των θυγατέρων του, ενώ την επόμενη μέρα δεν έκρυψε τη χαρά του με μια άλλη ανάρτηση γεμάτη... χορό.