Κατερίνα Λέχου: "Τα προσωπικά μου είναι τρομερά βαρετά. Δεν ήθελα έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο"

28.02.2022
Κατερίνα Λέχου: "Τα προσωπικά μου είναι τρομερά βαρετά. Δεν ήθελα έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο"
Όσα είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" και μίλησε τόσο για την επικαιρότητα όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μαρίνα Σάττι: "Ντρεπόμουν να έρθει ο πατέρας μου να με πάρει επειδή έχει μαύρο δέρμα"

Αρχικά, για τα δυσάρεστα γεγονότα που διαδραματίζονται είπε: "Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να κάθεσαι κάπου και να ακούς να σκάνε βόμβες. Στο έργο έχουμε βόμβες και τρομάζω, λέω φαντάσου να ήταν αληθινό. Πώς μπορούν να αισθάνονται αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ μεγάλη δυστυχία να μην μπορείς να βρεις ασφάλεια. Που πάνε αυτοί οι άνθρωποι τώρα. Είναι μια τρέλα, ένας παραλογισμός.

Μαντώ Γαστεράτου: "Δόξα τω Θεώ που έκανα πλαστική στήθους - Τα έβγαλε τα λεφτά της"

Χθες έπεσα στο κρεβάτι μου και είπα ωραία. Είναι πολυτέλεια. Ούτε μπορώ να μπω στα παπούτσια τους, αλλά μπορώ να καταλάβω τον παραλογισμό και την παράνοια που επικρατεί στον κόσμο. Το θέατρο είναι το καταφύγιό μου. Αυτές τις μέρες που πηγαίναμε προς την πρεμιέρα, δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, για να μην ανοίξω την τηλεόραση. Είναι διαφυγή, εκεί δεν σκέφτομαι. Δεν θα δω ειδήσεις εκεί, για να γλιτώσω από αυτήν την αγριότητα".

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η ίδια είπε: "Είναι απλά τα πράγματα για να είμαστε καλά. Το σκυλί είναι μια νέα συνθήκη και είναι αποφορτιστικό. Τα προσωπικά μου είναι τρομερά βαρετά. Δεν ήθελα έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο. Δεν είχα σχέσεις στο παρελθόν από τον χώρο. Οι σχέσεις περνάνε από όλα τα στάδια είναι σαν τη θάλασσα. Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, που δεν είναι η αγάπη, είναι το θέλω μας, να κοιτάμε στην ίδια κατεύθυνση. Και στις φιλίες συμβαίνει το ίδιο".