Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θα δώσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε πρόσφυγες από την Ουκρανία

28.02.2022
Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds θα δώσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε πρόσφυγες από την Ουκρανία
Μια συγκινητική πράξη από το διάσημο ζευγάρι

Ένα από τα αγαπημένα μας celebrity ζευγάρια, η Blake Lively και ο Ryan Reynolds αποφάσισαν να κάνουν μια συγκινητική φιλανθρωπική δράση - πιο συγκεκριμένα, σκοπεύουν να κάνουν σημαντικές δωρεές για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Ουκρανία: Ο William και η Kate σε μια σπάνια πολιτική δήλωση υπέρ της Ουκρανίας - Διάσημοι σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους εναντίον του πολέμου

Το διάσημο ζευγάρι μοιράστηκε στα social media την πρωτοβουλία του, ζητώντας από τους followers του να κάνουν δωρεές για τους πρόσφυγες, με στόχο να φτάσουν το 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο 45χρονος ηθοποιός έγραψε στο Twitter του: "Σε 48 ώρες αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους σε γειτονικές χώρες. Χρειάζονται προστασία . Όταν κάνετε δωρεές θα το στοιχίσουμε με ένα εκατομμύριο δολάρια, δημιουργώντας διπλή στήριξη" έγραψε δίνοντας το link των Ηνωμένων Εθνών για τις δωρεές.

Η 34χρονη ηθοποιός έγραψε στο Instagram: "ο Ryan Reynolds κι εγώ διπλασιάζουμε κάθε δολάριο που δωρίζετε στα Ηνωμένα Έθνη για την Ουκρανία μέχρι να φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια", εξηγώντας ότι με τη δωρεά θα βοηθήσουν τους πάνω από 50 χιλιάδες Ουκρανούς που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Η Lively και ο Reynolds κάνουν συχνά δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μόνο φέτος, δώρησαν 13.000 δολάρια στον Ουαλό ποδοσφαιριστή Jordan Davis και την κοπέλα του, Kelsey Edwards μετά το θάνατο του γιου τους. Έχουν επίσης κάνει δωρεές σε άστεγους νέους, τράπεζες τροφίμων, πληγέντες από τον COVID-19 και πολλά άλλα.