Σοφία Παυλίδου: Τι απάντησε για την ανατροπή της υπόθεσης με τον Μάνο Παπαγιάννη

15.02.2022
Σοφία Παυλίδου: Τι απάντησε για την ανατροπή της υπόθεσης με τον Μάνο Παπαγιάννη
"Ο κ. Παπαγιάννης έκανε μήνυση με την γνωστή μέθοδο "θυματοποίησης" του δράστη - Μην εκπλαγείτε αν δικαστεί και εκείνος την ίδια μέρα με εμένα"

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως η Σοφία Παυλίδου θα καθίσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη στην υπόθεση ξυλοδραμού με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη.

Υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη: Στο εδώλιο ως κατηγορούμενη η ηθοποιός

Η ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου της, έδωσε την απάντηση της και διευκρίνισε μέσω του δικηγόρου ότι ο λόγος που δεν έχει εκδικαστεί μήνυσή της οφείλεται στην καθυστέρησή της από το δικαστήριο.

"Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους, νομικούς και μη, καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το από τον Μάιο του 2019. Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού. Αντιθέτως, ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο "θυματοποίησης” του δράστη αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022. Ο κύριος Παπαγιάννης θα δικαστεί ως κατηγορούμενος και μην εκπλαγείτε αν τούτο θα λάβει χώρα την ίδια μέρα. Καμία δικαιολογία για τη σωματική και λεκτική βία".