Ben Affleck: Το δώρο του για τον Άγιο Βαλεντίνο «έλιωσε» την καρδιά της Jennifer Lopez -και τη δική μας!

15.02.2022
Ben Affleck: Το δώρο του για τον Άγιο Βαλεντίνο «έλιωσε» την καρδιά της Jennifer Lopez -και τη δική μας!
Φαίνεται ότι ο Ben Affleck την έχει "δαγκώσει" για τα καλά την λαμαρίνα και δεν διστάζει να το δείξει κιόλας.

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο δημοφιλής ηθοποιός έφτιαξε ένα μουσικό βίντεο για την αγαπημένη του Jennifer Lopez με το τραγούδι της «On My Way» από τη νέα της ταινία. Ο σκοπός του ήταν να της το κάνει δώρο και μάλιστα τρεις ημέρες νωρίτερα. Αν αυτό δεν δείχνει ανυπομονησία τότε τι;

Η τραγουδίστρια του Marry Me αποκάλυψε ότι ο Affleck δημιούργησε με κόπο ένα εξατομικευμένο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «On My Way» - ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια που βγήκαν από την ταινία Marry Me. Ο Affleck συγκέντρωσε διάφορα πλάνα και βίντεο του ζευγαριού από την πρώτη τους γνωριμία και τη σχέση του στις αρχές της δεκαετίας του 2000, από το 2002 έως το 2004 και τα πρόσθεσε στο αρχικό μουσικό βίντεο.

Αυτό ήταν ένα δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τη Lopez η οποία ήταν πλημμυρισμένη από συγκίνηση. Στο newsletter της, ανέφερε: «Βλέποντάς το βίντεο με έκανε να σκεφτώ το ταξίδι της αληθινής αγάπης, τις απροσδόκητες ανατροπές του και ότι όταν είναι αληθινό, μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Αυτό μου έλιωσε στ’ αλήθεια την καρδιά».

Η Lopez και ο Affleck αρχικά έγιναν ζευγάρι μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του Gigli το 2001. Το ζευγάρι έβγαινε μαζί για ένα χρόνο πριν αρραβωνιαστεί το 2002. Δυστυχώς, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν το 2004, αλλά σε μια συνέντευξη στο Extra TV η Lopez είπε: «Νομίζω ήταν διαφορετική εποχή, διαφορετικό πράγμα, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί»... Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλες μας!

Νικολέτα Μακρή