Υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη: Στο εδώλιο ως κατηγορούμενη η ηθοποιός

14.02.2022
Υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη: Στο εδώλιο ως κατηγορούμενη η ηθοποιός
Απρόσμενη ανατροπή στην πολυσυζητημένη υπόθεση

Το 2018, η Σοφία Παυλίδου κατηγόρησε τον τότε συνάδερφό της στο θέατρο, Μάνο Παναγιάννη, για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της. Χρόνια μετά από αυτό το περιστατικό, ήρθε μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, καθώς στο εδώλιο θα βρεθεί η Σοφία Παυλίδου.

Δήμητρα Ματσούκα για τις καταγγελίες στο θέατρο:"Δεν σημαίνει πάντα ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια"

Όπως αναφέρθηκε, εξαιτίας της κακής διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί λέγοντας: "’Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 στο χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο. Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θαεκδικαστεί τον Μάιο".

Νότης Χριστοδούλου: "Μεγάλωσα με τη φράση 'Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει κλέφτης ή π*****'. Την άκουγα κάθε μέρα σχεδόν να το λέει"

Η Σοφία Παυλίδου είχε μιλήσει για το περιστατικό, ενώ έδωσε τη δική της απάντηση όταν ερωτήθηκε γιατί δεν λύθηκε το θέμα με τον Μάνο Παπαγιάννη εξωδικαστικά. "Μα πώς θα μπορούσε να λυθεί εξωδικαστικά; Εγώ δεν δέχτηκα το παραμικρό τηλεφώνημα από αυτό τον άνθρωπο και ποτέ δεν απαίτησα καμία συγγνώμη. Για να το ξεκαθαρίσω, για μένα είναι θέμα συμπεριφοράς και στάσης. Από ό,τι μου είπαν οι συνάδελφοί μου, την επόμενη μέρα που πήγε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο, έλεγε ότι "εγώ δεν έκανα τίποτα. Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω!”. Οπότε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε γι’ αυτό το θέμα!".