Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ολοταχώς προς τον γάμο - Θα τον δούμε live;

03.02.2022
Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ολοταχώς προς τον γάμο - Θα τον δούμε live;
Aντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Kourtney Kardashian και του Travis Barker! Οι πληροφορίες λένε ότι η μεγάλη μέρα θα έρθει την άνοιξη και μάλιστα μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly, «Θα γίνει κάποια στιγμή φέτος και θα μπορούσε ακόμη και την άνοιξη. Είναι τόσο έτοιμοι να γίνουν σύζυγοι. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ερωτευμένοι».

Εν τω μεταξύ, άλλες πηγές είχαν δηλώσει προηγουμένως στο Entertainment Tonight ότι ο γάμος του ζευγαριού θα είναι «πραγματικά κλειστός» και «οικείος και ιδιαίτερος», που σημαίνει ότι η λίστα προσκλήσεων θα είναι αρκετά μικρή.

«Η Kourtney και ο Travis θέλουν να παντρευτούν νωρίτερα παρά αργότερα. Ο προγραμματισμός του γάμου έχει ήδη ξεκινήσει και τα πράγματα προχωράνε. Θέλουν ο γάμος τους να είναι πραγματικά κλειστός», είπε η πηγή. «Έχουν και οι δύο πολλούς φίλους, αλλά θέλουν ο γάμος να είναι οικείος και ιδιαίτερος. Η Kourtney είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα παντρευτεί τον Travis. Τόσο η Kourtney όσο και ο Travis ανυπομονούν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί ως αδελφές ψυχές».

Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν η μαμά Kris Jenner θα πείσει ή όχι την Kourtney και τον Travis να αφήσουν το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, με το οποίο συνεργάζεται πλέον η οικογένεια, να κινηματογραφήσει τον γάμο, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι οι κάμερες ήταν παρούσες κατά τη διάρκεια της πρότασης του Travis. Μάλιστα η Kourtney ανέβασε ένα teaser για τη νέα σειρά, Kardashians του Hulu, όπου πρωταγωνιστούν αδελφές και μαμά και στο οποίο εκτός από τη φωτογραφία της πρότασης γάμου, εντοπίστηκαν κάμερες στο φόντο του δείπνου όπου έγινε η πρόταση. Αν και τεχνικά, αυτό θα μπορούσε να ήταν για προσωπική τους χρήση. Ούτως ή άλλως, θα μάθουμε περισσότερα όταν το Kardashians βγάλει στον αέρα το πρώτο του trailer.