And Just Like That: H ατάκα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό

03.02.2022
And Just Like That: H ατάκα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό
«Δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά πόσο ταιριαστό» έγραψε ο ηθοποιός Mario Cantone

Οι συγγραφείς του "And Just Like That..." αντιμετωπίζουν έντονη κριτική για ένα άστοχο αστείο. Σε νέο επεισόδιο της σειράς - reboot του "Sex and the City", ο single πλέον Anthony φτάνει για δείπνο στο σπίτι της Charlotte με το ραντεβού του, τον Justin, ο οποίος ρωτάει "είναι αυτό ένα Εβραικό πάρτι;" και αφήνει άφωνους τους οικοδεσπότες του λέγοντας: "το ξέρετε ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια απάτη;". Τότε ο Anthony φωνάζει στον φίλο του να φύγει, αλλά το κοινό δε βρήκε λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας σκηνής ειδικά ανήμερα της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Jennifer Lopez για Ben Affleck: «Σήμερα είναι όλα όσα ήξερα ανέκαθεν ότι θα ήταν και όλα όσα ήθελα από τότε»

"Έπρεπε να το συμπεριλάβουν αυτό;" έγραψε ένας χρήσης στο Twitter, ενώ κάποιος άλλος έγραψε "δεν το πιστεύω ότι επετρέψαν αυτή τη σκηνή με τον φίλο του Anthony να λέει ότι το Ολοκαύτωμα δεν έγινε. Θα πίστευε κανείς ότι μετά από 23 χρόνια οι συγγραφείς θα ήξεραν ότι αυτό δεν είναι κατάλληλο. Ειδικά αυτή την μέρα".

Στο Twitter, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Anthony, Mario Cantone, έγραψε: «Η ειρωνεία ότι αυτό βγήκε την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος... δεν ήταν προγραμματισμένο αλλά πόσο ταιριαστό», έγραψε.

Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Ιανουαρίου, σε ανάμνηση της ημέρας που απελευθερώθηκε το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό το 1945, καθώς και των έξι εκατομμυρίων Εβραίων και εκατομμυρίων άλλων μειονοτήτων που σκοτώθηκαν στη Ναζιστική Γερμανία.