Demi Moore - Bruce Willis: Πώς κατάφεραν να έχουν την τέλεια σχέση μετά το διαζύγιο

03.02.2022
Demi Moore - Bruce Willis: Πώς κατάφεραν να έχουν την τέλεια σχέση μετά το διαζύγιο
Μπορεί να ακούγεται εύκολο να κρατήσεις μια καλή σχέση μετά από ένα διαζύγιο, αλλά δεν είναι. Και το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Demi Moore και ο Bruce Willis είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς η αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων και η διαχείριση του θυμού, μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον και την ευτυχία και των δύο πλευρών. Ας ξαναθυμηθούμε όμως το πώς ξεκίνησε το ζευγάρι και το πώς κατάφερε να διαχειρισθεί την αποτυχημένη κατάληξη.

Ο Bruce ήταν ένας πραγματικός πρίγκιπας για την Demi

Η Demi έβγαινε με τον Emilio Estevez, αλλά το 1986, διέκοψαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν. Παρόλα αυτά, οι δύο τους παρέμειναν φίλoι και μάλιστα κάποια στιγμή παρακολούθησαν μαζί μια πρεμιέρα ταινίας. Έλα όμως που αυτή ήταν από τις πιο σημαντικές ημέρες για την Demi: «Σε εκείνη την πρεμιέρα, γνώρισα έναν ηθοποιό που ήταν πολύ hot εκείνη την εποχή, λόγω της επιτυχημένης σειράς που λεγόταν Moonlighting. Το όνομά του ήταν Bruce Willis» έχει πει.

Ο Bruce της συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικός κύριος, γνώρισε την οικογένειά της και μάλιστα είχαν κοινά στοιχεία από το παρελθόν τους. «Όταν ο Bruce και εγώ βρεθήκαμε μαζί, τα τραύματά μας συναντήθηκαν. Όπως εγώ, έτσι και ο Bruce είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία: ήταν τραυλός, κάτι που τον βοήθησε να μπει στην υποκριτική», εξήγησε η Demi.

Και κάπως έτσι, το 1987, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, επειδή ήταν ερωτευμένοι και είχαν τόσα κοινά πράγματα.

Demi Moore - Bruce Willis: Η κόρη τους εξηγεί γιατί περνούν την καραντίνα μαζί

Το παραμύθι τελείωσε μετά το πρώτο τους παιδί

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στην πορεία και το ίδιο συνέβη στην περίπτωση της Demi και του Bruce. Το παραμύθι άρχισε να κλονίζεται αφού απέκτησαν το πρώτο τους μωρό και η Demi αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική ενώ ο Βruce την ήθελε να είναι στο σπίτι. Όμως εκείνη τη φορά το ζευγάρι πέρασε το τεστ και έκανε τη σχέση του να δουλέψει.

Ο Bruce «δεν ήθελε να είναι ο τύπος που έφυγε από την οικογένειά του», αλλά η Demi ένιωθε ότι υπήρχε στοιχείο απιστίας. Η κατάσταση άλλαξε με μια δεύτερη εγκυμοσύνη και αυτό τους κράτησε μαζί. Στη συνέχεια, το τρίτο παιδί έκανε τη σχέση πιο δυνατή μέχρι που η Demi έμαθε ότι η μητέρα της πέθαινε. Το ζευγάρι πήρε τότε την απόφαση να τα παρατήσει.

Μετά το διαζύγιο, ο Bruce Willis ομολόγησε ότι δεν είχε καταλάβει τι πήγε στραβά, λέγοντας: «Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε τόσο κοντά όσο ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός του γάμου έχει μπει στην άκρη».

Η Demi είχε πει ακόμα ότι νόμιζε ότι ο Βruce φοβήθηκε ότι εκείνη θα εμπόδιζε την πρόσβασή του στα παιδιά: «Αλλά δεν το έκανα, ούτε κι εκείνος». Και όλο αυτό το ειρηνικό διαζύγιο, τους βοήθησε να σώσουν την καλή σχέση παρά τα δύσκολα συναισθήματα.

Demi Moore και Bruce Willis: Ο τρελός χορός των "πρώην" και το εσώρουχο της μικρής τους κόρης [video]

Ο Bruce είναι πάντα εκεί για την Demi

Δεν χρειάστηκε ποτέ να περάσουν χωριστές διακοπές ή γενέθλια. Όλες τις οικογενειακές εκδηλώσεις τις πέρασαν μαζί. Και το πρώην ζευγάρι υποστήριξε ο ένας τον άλλον στις νέες σχέσεις τους. Η Demi είπε ότι άρχισαν να νιώθουν ακόμα πιο ενωμένοι μετά το διαζύγιό τους: «Είναι αστείο να το λες, αλλά είμαι πολύ περήφανη για το διαζύγιό μας».

Ο Bruce ήταν πάντα εκεί για την Demi και συνεχίζει να είναι, κάτι που είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά της σχέσης τους.

Νικολέτα Μακρή