Lily Collins: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον διάσημο μπαμπά της, Phil, με μια απίθανη φωτογραφία τους

02.02.2022
Lily Collins: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον διάσημο μπαμπά της, Phil, με μια απίθανη φωτογραφία τους
Η Lily Collins μοιράστηκε μια χαριτωμένη φωτογραφία στο Instagram για να ευχηθεί στον μπαμπά της χρόνια πολλά, εκπλήσσοντας άθελά της ένα σωρό fans που δεν είχαν ιδέα ότι είχε έναν πολύ διάσημο γονέα. Ο πατέρας της σταρ του Emily in Paris δεν είναι άλλος από τον Phil Collins – τον θρυλικό ντράμερ-τραγουδιστή των Genesis και τον μουσικό πίσω από πολύ επιτυχημένα τραγούδια όπως το «In the Air Tonight» και το «Against All Odds (Take A Look At Me Now )».

«Χρόνια πολλά, μπαμπά», έγραψε η Collins σε ένα μήνυμα για τα 71α γενέθλια του Phil. Μαζί με το κείμενο, η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά παιδική φωτογραφία της, όπου σκαρφαλώνει στους ώμους του Collins ως παιδί, φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό καπέλο με ζωγραφισμένους φοίνικες.

«Μπορεί να μην χωράω πλέον στην αγκαλιά σου ή να μην κάθομαι άνετα στους ώμους σου, αλλά εσύ συνεχίζεις να με αγκαλιάζεις σφιχτά όταν το χρειάζομαι περισσότερο», έγραψε. «Μπορεί να μην περνάμε τόσο συχνά χρόνο μαζί, αλλά όταν είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, πραγματικά με βλέπεις».

«Μπορεί να μην το πιστεύεις πάντα, αλλά σε παρακαλώ εμπιστεύσου με όταν λέω, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών γίνω ή τι μπορεί να φέρει η ζωή, ότι θα σε χρειάζομαι πάντα», συνεχίζει. «Είτε σε παρακολουθώ περήφανα στη σκηνή, είτε γελώντας στο σπίτι μαζί παίζοντας trivial pursuit, είμαι για πάντα ευγνώμων για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε. Ειδικά αυτά που αγαπώ πλέον ως ενήλικας. Σε ευχαριστώ που με εμπνέεις και υποστηρίζεις τη γυναίκα που είμαι σήμερα. Σ'αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και ακόμη παραπέρα…».

Η Lily Collins παντρεύτηκε με τον συγγραφέα-σκηνοθέτη Charlie McDowell τον Σεπτέμβριο του 2021 και ο σύζυγός της πρόσθεσε επίσης τις δικές του ευχές για τα γενέθλιά του. «Σας αγαπώ και τους δύο!» σχολίασε. «Χρόνια Πολλά Phil». Σε σχόλιο της, η συμπρωταγωνίστριά της στο Emily in Paris, Ashley Park, ευχήθηκε με πολλά emojis με καρδιές.