Η σύζύγος του Αντεκοκούνμπο λέει: "Έχω παλέψει πολύ με την εικόνα του σώματός μου"

02.02.2022
Η σύζύγος του Αντεκοκούνμπο λέει: "Έχω παλέψει πολύ με την εικόνα του σώματός μου"
Η σπάνια εξομολόγηση της Mariah Riddlesprigger

H Mariah Riddlesprigger, σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μητέρα των δυο γιων τους, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσπάθειά της να χάσει κιλά, λέγοντας πως έχει παλέψει πολύ για την εικόνα του σώματός της, και μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της έφτασε σε σημείο να μην αναγνωρίζει τον εαυτό της.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έχει γενέθλια - Οι ευχές του αδελφού του, Νικόλα

Σε μια νέα ανάρτηση, ποζάρει με τους δυο γιους της στην αγκαλιά της και γράφει:

"Δυο στα δυο και γίνεται η μετάβαση. Το να συντονίσεις το πρόγραμμα ενός βρέφους με αυτό ενός νηπίου, να μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα στους δυο γιους, να σου λείπει ύπνος, αλλά και το πιο δύσκολο να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Και, ναι, πιστευω ότι πολλοί από εσάς θα μου πείτε να δείξω λίγη κατανόηση στον εαυτό μου, αλλά αυτά τα παιδιά και η δίαιτα έχουν επηρεάσει τη διάθεσή μου. Συνήθιζα να αθλούμαι, έκανα καθημερινά προπόνηση, μπορεί και παραπάνω από μια φορές την ημέρα. Το να μη βάλω βάρος ήταν για εμένα ένας συνεχής αγώνας, αλλά το να χάσω μοιάζει να είναι αδύνατο.

Σκεφτόμουν να μοιραστώ ένα τέτοιο προσωπικό θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μετά σκέφτηκα πώς μπορώ να έχω αντίκτυπο αν δεν είμαι ειλικρινής για τους αγώνες μου. Έχω παλέψει πολυ με το βάρος και την εικόνα του σώματός μου, ειδικά μετά τη γέννηση του μωρού μου. Αλλά τα παιδιά μου αξίζουν μια υγιή μαμά και αξίζω να αγαπήσω ξανά το σώμα μου, γι’ αυτό έχω δεσμευτεί να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου".

"Στην αρχή της χρονιάς έθεσα κάποιους στόχους και στην κορυφή της λίστας ήταν οι στόχοι της φυσικής μου κατάστασης. Προπόνηση 5 ημέρες την εβδομάδα, αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, να πίνω μόνο νερό. Αποφάσισα να μην ανακοινώσω το ετήσιο New Years resolution, που λέμε και μετά από λίγες μέρες ξεχνάμε. Αλλά 4 εβδομάδες αργότερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι προχωράω δυνατά και παραμένω αφοσιωμένη στους στόχους μου. Το βάρος μου δεν έχει μειωθεί ακόμα, αλλά η διαφορά που έχω δει σε ένα μήνα είναι ενθαρρυντική. Και το πιο σημαντικό στοιχείο από τον προηγούμενο μήνα ήταν ότι είμαι σε θέση να αφοσιωθώ πλήρως στους στόχους μου. Είμαι στο μεγαλύτερο ταξίδι απώλειας βάρους της ζωής μου και ο τελικός μου στόχος είναι να χάσω 11,5 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν των Bucks. Οπότε ελπίζω η πορεία του πρωταθλήματος να κρατήσει αρκετά, γιατί χρειάζομαι όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Μπορεί να είμαι υπερβολικά φιλόδοξη, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να καθυστερήσω, ενώ όμως θα συνεχίσω να κινούμαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μοιραστώ τα μέρη του ταξιδιού μου με όλους εσάς, οπότε θα εκτιμήσω τυχόν συμβουλές, κόλπα και ενθάρρυνση".