Naomi Campbell: Ευχήθηκε για τα γενέθλια της Kate Moss με τις τέλειες throwback φωτογραφίες

19.01.2022
Naomi Campbell: Ευχήθηκε για τα γενέθλια της Kate Moss με τις τέλειες throwback φωτογραφίες
Τα δυο μοντέλα συνδέει μια στενή φιλία χρόνων

Πριν μερικές ημέρες, η Kate Moss γιόρτασε τα 48α γενέθλιά της και η φίλη της, Naomi Campbell, δεν παρέλειψε να της ευχηθεί.

Η Heidi Klum αποκάλυψε ότι τα πόδια της είναι ασφαλισμένα για 2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο

Πιο συγκεκριμένα, το supermodel ανήρτησε μέσω Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με την Kate Moss, στις οποίες τα δύο μοντέλα ποζάρουν στα παρασκήνια από εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας, αλλά και σε διακοπές τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Campbell όσο και η Moss ήταν δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του modelling τη δεκαετία του '90.

Τα δύο μοντέλα έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρα τους. Όταν γνωρίστηκαν, το 1992, η Moss ήταν μόλις 15 ετών και η Campbell 18. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της η Naomi, "είναι σαν την μικρή μου αδελφή. Έχουμε παρατσούκλια η μία για την άλλη αλλά δεν θα ήθελε να σας τα πω. Είναι ειλικρινής, πιστή και ευθύς. Δεν είναι καθόλου ξιπασμένη. Αυτό που βλέπετε είναι αυτή που είναι και το αγαπώ αυτό σε εκείνη".