Ben Affleck: «Η ταινία Gigli αν και αποτυχία, ήταν ένα δώρο για μένα γιατί έτσι συνάντησα την Jennifer Lopez»

13.01.2022
Ben Affleck: «Η ταινία Gigli αν και αποτυχία, ήταν ένα δώρο για μένα γιατί έτσι συνάντησα την Jennifer Lopez»
Κάθε ηθοποιός έχει στο βιογραφικό του μία ταινία που δεν θέλει να θυμάται. Για τον Ben Affleck, αυτή η ταινία ήταν το Gigli, το rom-com που, τελικά, καθόρισε την καριέρα και την προσωπική ζωή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.

Αλλά φυσικά, ο χρόνος έχει φέρει πολλές προοπτικές στις σκέψεις του Affleck για την ταινία, την οποία χαρακτήρισε ως «διάσημη πατάτα» και «μια καταστροφή», σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το Entertainment Weekly. Ο ηθοποιός είπε ότι το στούντιο στηρίχτηκε στη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Lopez, καθώς δημιουργούσε πρωτοσέλιδα παντού. Εξηγεί πώς κυκλοφόρησε η ταινία, «Ήθελαν μια ρομαντική κωμωδία. Ήθελαν τους δυο μας!» Δυστυχώς, αυτό δεν το ήθελε το κοινό επειδή ήταν υπερκορεσμένο από τις ειδήσεις του Bennifer και το περίεργο όνομα της ταινίας οδήγησε σε ένα «τσουνάμι» αρνητικής δημοσιότητας για την ταινία.

Ο Affleck σκέφτηκε: «Αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να γίνει», αλλά σηματοδότησε επίσης μια καμπή στη ζωή του. Τον ανάγκασε να ξανασκεφτεί την καριέρα του και να προχωρήσει σε μια επιτυχημένη καριέρα σκηνοθεσίας, αλλά ωστόσο αυτό που έφερε το Gigli στην προσωπική του ζωή, ήταν που έκανε τη διαφορά. «Συνάντησα την Jennifer, η σχέση με την οποία ήταν πολύ σημαντική για μένα στη ζωή μου», παραδέχθηκε. Παρόλο που τελικά τότε χώρισαν, αφού ανέβαλαν τον γάμο τους και προχώρησαν τις ζωές τους για να δημιουργήσουν οικογένειες με άλλους ανθρώπους, η Lopez παρέμενε πάντα μια φιλική παρουσία στη ζωή του.

Είναι απολύτως λογικό γιατί έγινε η επανασύνδεση των Bennifer το 2021 καθώς είχαν ξεπεράσει μια καταιγίδα μαζί το 2003 που μόνο οι δυο τους θα καταλάβαιναν. Όταν και οι δύο βρέθηκαν μόνοι ταυτόχρονα, δόθηκε η τέλεια ευκαιρία να ξαναδούν τη σχέση τους με την πολυτέλεια να κατανοούν καλύτερα τον εαυτό τους στο δημόσιο τοπίο και στην ιδιωτική τους ζωή. Είναι η ιδέα του «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο» και για τον Affleck αυτό έγινε για να ξαναβρεθεί με τη Lopez.