Η Evan Rachel Wood μοιράζεται λεπτομέρειες για την κακοποίηση που υπέστη από τον Marilyn Manson

13.01.2022
Η Evan Rachel Wood μοιράζεται λεπτομέρειες για την κακοποίηση που υπέστη από τον Marilyn Manson
Ένα νέο ντοκυμαντέρ σχετικά με το θέμα θα κυκλοφορήσει με τίτλο "Phoenix Rising"

Η Evan Rachel Wood ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που θα εξερευνήσει τα όσα υπέστη στην κακοποιητική της σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Marilyn Manson. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός είπε ότι το "Phoenix Rising" θα δείξει τη "ζωή, την καριέρα, την οικογένειά της, την ψήφιση του νόμου του Phoenix και τελικά την απόφαση να κατονομάσει δημόσια τον θύτη της".

Η Kendall Jenner απαντά στις κατηγορίες ότι το φόρεμα που φόρεσε σε γάμο φίλη της ήταν «ακατάλληλο»

Πέρυσι, η Wood κατηγόρησε τον Manson, με τον οποίο είχε σχέση για τέσσερα χρόνια, ότι την περιποιήθηκε όταν ήταν έφηβη και αργότερα την "κακομεταχειριζόταν φρικτά". Ο goth τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς και τις κατηγορίες από τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού του "Game of Thrones", Esme Bianco. Ο Μάνσον είπε ότι οι κατηγορίες είναι μια "συντονισμένη επίθεση εναντίον του". Πριν κατηγορήσει δημόσια τον Manson, η Wood μιλούσε για χρόνια ότι ήταν σε μια καταχρηστική σχέση, αλλά τελικά τον κατηγόρησε δημόσια τον Φεβρουάριο του 2021.

Η ίδια έγραψε στο Instagram: "Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και χειραγωγήθηκα ώστε να υποταχθώ. Σταμάτησα να ζω με τον φόβο των αντιποίνων, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ για να εκθέσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και να φωνάξω τις πολλές βιομηχανίες που του επέτρεψαν, προτού καταστρέψει άλλες ζωές. Στέκομαι δίπλα στα πολλά θύματα που δεν θα σιωπούν πλέον".

Kim Kardashian - Kanye West: Ξεκινάει πόλεμος στα social media;

Η Amy Berg, η σκηνοθέτις του ντοκιμαντέρ, είπε στο Variety: "Ήμασταν πραγματικά επικεντρωμένοι στο να πούμε μια ιστορία για την ενδυνάμωση, κάτι που θα πρόσφερε πόρους για γυναίκες και άνδρες που έχουν κολλήσει σε καταχρηστικές καταστάσεις. Και αυτό ήταν που φτιάχναμε – μέχρι που αποφάσισε να τον κατονομάσει δημόσια".

Παρά τις κατηγορίες εναντίον του Manson, συνέχισε να εμφανίζεται δημόσια, κυρίως με τον Kanye West. Ήταν επίσης πρόσφατα υποψήφιος για Grammy για τη συνεισφορά του στο τελευταίο άλμπουμ του West, "Donda". Το "Phoenix Rising" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και αργότερα θα μεταδοθεί στο HBO Max.