Ο Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άντρας για φέτος και ο πρώτος που τρολάρει τον εαυτό του

10.11.2021
Ο Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άντρας για φέτος και ο πρώτος που τρολάρει τον εαυτό του
Γοητευτικός, αγέραστος και, πάνω απ' όλα, με απίθανη αίσθηση του χιούμορ ο διάσημος ηθοποιός αντιδρά στη βράβευσή του αυτή με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο!

Όπως κάθε χρόνο τέτοιον καιρό το περιοδικό People δημοσιεύει τις λίστες με τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο σε διάφορες κατηγορίες (τηλεοπτικοί αστέρες, αθλητές, πρωτοτεμφανιζόμενοι κ.ο.κ.) και φυσικά σε μία γενική.

Σε αυτή, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Michael B. Jordan -πιο σέξι άντρα για το 2020- βλέπουμε το όνομα του Paul Rudd να φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Δες εδώ τη λίστα με τους πιο σέξι άντρες, σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού People, όπως δημοσιεύτηκαν από το1985 μέχρι και πέρσι (2020)

Η αποκάλυψη έγινε χθες μέσα από την εκπομπή του Stephen Colbert ο οποίος με έντονη διάθεση χιούμορ τον πέρασε από ένα "τεστ" πριν του απονείμει τον τίτλο. Ερωτήσεις του τύπου "Πότε κατάλαβες πρώτη φορά ότι είσαι σέξι;" που πήραν απαντήσεις του τύπου "Όταν ήμουν μωρό γιατί η πάνα μου ήταν στριγκάκι" έκαναν το κοινό να ενθουσιαστεί ενώ ο Rudd δεν σταματούσε να τρολάρει τον εαυτό του.

Ιδού ένα απόσπασμα από το "διαγώνισμα σεξουαλικής αξιολόγησης" από το οποίο "πέρασε" τον Rudd o Colbert.

Αυτό ήταν μόνο το πρώτο μέρος του τεστ -το οποίο δεν πέρασε- και έτσι υπήρξε και δεύτερο. Ιδού οι υπόλοιπες δοκιμασίες μέχρι την τελική ετυμηγορία.

Μιλώντας για την "τιμή" αυτή ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε ότι περιμένει οι φίλοι του να τον "λιώσουν" στο δούλεμα, όμως εκείνος δεν "μασάει" και ετοιμάζει ήδη επαγγελματικές κάρτες με τη νέα του ιδιότητα!

Στο Twitter, όπου ο Rudd έχει ήδη το δικό του emoji πλάι στο hashtag #sexiestmanalive, η ανταπόκριση ήταν ανάμικτη. Είχαμε εκείνους που δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το rakning και εκείνους που δεν πιστεύουν στα μάτια τους! Ιδού μερικά σχετικά τιτιβίσματα.