Sex and the City: Μπορείς να μείνεις στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw με μόλις 23 δολάρια τη νύχτα

04.11.2021
Sex and the City: Μπορείς να μείνεις στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw με μόλις 23 δολάρια τη νύχτα
Οι fans της σειράς μπορούν να μείνουν στο εμβληματικό διαμέρισμα στο Upper East Side

Όπως λέει και η ίδια η Carrie Bradshaw στο «Sex and the City»: «Στη Νέα Υόρκη, πάντα ψάχνεις για δουλειά, αγόρι ή διαμέρισμα». Τώρα, οι fans της σειράς που επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη δεν χρειάζεται να αναζητήσουν διαμέρισμα στην πόλη, καθώς μπορούν απλώς να μείνουν στο διαμέρισμα της Carrie. Η πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης Airbnb ανακοίνωσε ότι νοικιάζει το εμβληματικό διαμέρισμα με μόλις 23 δολάρια τη βραδιά.

Ο Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά τους

Στη δημοφιλή σειρά, η Carrie έμενε στο Upper East Side, το οποίο περιλάμβανε ένα υπνοδωμάτιο και μια αξιοζήλευτη ντουλάπα για 700 δολάρια το μήνα. Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο μόνο για διαμονή μίας διανυκτέρευσης στις 12 Νοεμβρίου και 13 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τους υποδεχτεί διαδικτυακά η ίδια η Sarah Jessica Parker, να φορέσουν τα ρούχα της Carrie και να πάρουν μέρος σε μια επαγγελματική φωτογράφιση. Η Sarah Jessica Parker βοήθησε προσωπικά στην αναδημιουργία του διαμερίσματος αλλά και της ντουλάπας.

"Δουλέψαμε μαζί με την Warner Bros και τη Sarah Jessica Parker για να φτιάξουμε τον χώρο με τον πιο αυθεντικό τρόπο, γεμάτο με εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους fans” δήλωσε εκπρόσωπος της Airbnb. Στο διαμέρισμα δεν χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα από το αρχικό σετ της σειράς αλλά οι υπεύθυνοι έψαξαν με προσοχή να βρουν τέλεια αντίγραφα. Οι επισκέπτες θα βρουν εκτός από τα ρούχα της Carrie, το διάσημο κολιέ με το όνομά της, την καρέκλα που της είχε χαρίσει ο Aiden και την τσάντα με τον πύργο του Άιφελ.