Τοm Hanks: Δάκρυσε σε ζωντανή εκπομπή για στενό φίλο του που έφυγε από τη ζωή (video)

05.11.2021
Τοm Hanks: Δάκρυσε σε ζωντανή εκπομπή για στενό φίλο του που έφυγε από τη ζωή (video)
Τέτοιες στιγμές δεν βλέπουμε πολύ συχνά από τους αγαπημένους μας σταρ. Ο Τοm Hanks δάκρυσε καθώς απέδιδε ένα συγκινητικό φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο του, Peter Scolari, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα μετά από δύο χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Ο σταρ του Forrest Gump εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live! την Τρίτη για να θυμηθεί τον αείμνηστο συμπρωταγωνιστή του στη σειρά Bosom Buddies και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από το απόσπασμα ενός επεισοδίου του 1981, που παίχτηκε κατά τη διάρκεια του σόου. «Ο Peter έχει μια υπέροχη οικογένεια, τη σύζυγό του Tracy, εξαιρετικά παιδιά και τον χάσαμε από τον αυτοκράτορα όλων των ασθενειών», είπε δακρυσμένος.

«Ο Peter— ο Θεός να τον αναπαύει, θα μου λείπει κάθε μέρα», πρόσθεσε ο Τοm.

Το δίδυμο υποδύθηκε δύο άντρες που ντύθηκαν γυναίκες για να ζήσουν σε ένα αποκλειστικά γυναικείο ξενοδοχείο όταν κατεδαφίστηκε το διαμέρισμά τους. Η σειρά διήρκεσε μόνο για δύο σεζόν, αλλά ο Τοm αποκάλυψε ότι μετά από αυτή τη σειρά οι δύο τους διατηρούσαν μια μακροχρόνια φιλία.

«Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι αλλάζουν πραγματικά τη ζωή σου όταν διασταυρώνεσαι μαζί τους», είπε. «Γνωριστήκαμε, πήραμε τα σενάρια και αρχίσαμε να χαζολογάμε».

Ο Τοm και ο Pete έγιναν αχώριστοι φίλοι μετά τη συνεργασία τους τη δεκαετία του '80.

«Ήμασταν μοριακά συνδεδεμένοι με τρόπο που αρχίσαμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα», πρόσθεσε ο ηθοποιός για την στενή του σχέση με τον Peter.

Ο Peter, ο οποίος υποδύθηκε επίσης τον πατέρα της Lena Dunham στο Girls, πέθανε σε ηλικία 66 ετών τον Οκτώβριο.

Μετά την είδηση ​​του θανάτου του, η Lena μπήκε στο Instagram για να αποτίσει φόρο τιμής στον τηλεοπτικό μπαμπά της, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ, Scolari, για κάθε συζήτηση μεταξύ των γυρισμάτων, κάθε αγκαλιά στην οθόνη και εκτός οθόνης. «Oh, Jeez». Θα μας λείψεις τόσο πολύ».