Kim Kardashian: Θα είναι ο Pete Davidson ο επόμενος έρωτας μετά τον Kanye West ;

04.11.2021
Kim Kardashian: Θα είναι ο Pete Davidson ο επόμενος έρωτας μετά τον Kanye West ;
Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson αυτή τη στιγμή οι πρωταγωνιστές ενός από τα πιο hot gossip της show biz.

Και το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι η Kim - η οποία εθεάθη να κρατιέται χέρι χέρι με τον Pete στο Knott's Scary Farm το περασμένο Σαββατοκύριακο – έχει εκφράσει το «ενδιαφέρον» της για αυτόν. Όπως ανέφερε η εν λόγω πηγή, «Είναι ενθουσιασμένη. Της αρέσει».

Η αλήθεια είναι ότι πριν από την πηγή του Page Six που ενημέρωσε τον κόσμο ότι η Kim ενδιαφέρεται για τον Pete, μια άλλη πηγή είπε στο People ότι είναι απλώς φίλοι, λέγοντας «Κινούνται στους ίδιους κύκλους, οπότε είναι μαζί από καιρό σε καιρό. Είναι απλώς παρέα που βγαίνει έξω».

Και ένας αυτόπτης μάρτυρας που εντόπισε τους δυο τους στο Knott's Scary Farm κατάλαβε επίσης μια φιλική ατμόσφαιρα, λέγοντας στο Us Weekly «Η Kim και ο Pete έμοιαζαν καλοί φίλοι... Η Kim φαινόταν πολύ χαλαρή. Φαινόταν ότι προσπαθούσε να κρυφτεί».

Επιστρέφει ο Kanye;

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρξαν επίσης κάποιες εικασίες ότι η Kim και ο Kanye West μπορεί να τα ξαναβρούν εν μέσω του διαζυγίου τους, αλλά μια πηγή είπε επίσης στο People ότι είναι απλώς φίλοι, λέγοντας « Οι Kim και Kanye είναι φίλοι, αλλά μέχρι εκεί. Το διαζύγιο εξακολουθεί να προχωράει. Της αρέσει όμως να έχει την υποστήριξη του Kanye. Δεν ήταν σε καλή φάση την εποχή που η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Είναι τόσο χαρούμενη που τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα. Όλα είναι πολύ ωφέλιμα για τα παιδιά».