Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Μεγαλώνοντας νόμιζα ότι είμαι gay"

02.11.2021
Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Μεγαλώνοντας νόμιζα ότι είμαι gay"
Τι τον έκανε να το πιστεύει;

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι είχε μπερδευτεί με τη σεξουαλικότητά του, αφού κατά την παιδική του ηλικία συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν σαν τα άλλα αγόρια. "Δεν είμαι πολύ αρρενωπός άνθρωπος", είπε ο 30χρονος τραγουδιστής κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του podcast «Man Man Man». "Έχω μια σαφή γυναικεία πλευρά σε σημείο που, όταν ήμουν παιδί, νόμιζα ότι είμαι γκέι για λίγο".

Alec Baldwin: Μίλησε πρώτη φορά On Camera για τον θάνατο της Halyna Hutchins: « Ήταν φίλη μου» [video]

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι πολλά από τα πράγματα που αγαπά θα μπορούσαν να θεωρηθούν παραδοσιακά γυναικείες δραστηριότητες. "Λατρεύω το μουσικό θέατρο, λατρεύω την ποπ μουσική, λατρεύω την Britney Spears", είπε ο Sheeran στο ολλανδικό podcast. "Η αρρενωπή μου πλευρά μάλλον σταματά στο να πίνω μπύρα και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο".

Ο Sheeran εξήγησε αργότερα πώς η προσωπικότητα της συζύγου του, Cherry Seaborn, την οποία περιέγραψε ως "σούπερ υπέρ των γυναικών και της θηλυκότητας", άλλαξε τη ζωή του με θετικό τρόπο. "Κάνει μια δουλειά πολύ υψηλού επιπέδου όπου είναι η κορυφή του τομέα της. Μόλις ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, η ζωή μου άλλαξε κάπως. Παίζει σε μια γυναικεία ομάδα χόκεϊ και κάνουμε παρέα μαζί τους όλη την ώρα. Μοιάζει πολύ με την ενδυνάμωση των γυναικών".

Sarah Jessica Parker: Ο γιος της έγινε 19 ετών κι εκείνη μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία όπου φαίνεται το πρόσωπό του

Ο μουσικός πρόσθεσε ότι η γέννηση της κόρης του, Lyra, την οποία το ζευγάρι υποδέχθηκε τον Αύγουστο του 2020, έχει απλώς ενισχύσει τη γυναικεία επιρροή στον κόσμο του. Ο νικητής των Grammy και η σύζυγός του, κράτησαν την οικογενειακή τους ζωή κάπως ιδιωτική από τότε που έγιναν γονείς, αλλά ο Sheeran αποκάλυψε τι πιστεύει ο 14 μηνών Lyra για τη μουσική του.

"Τραγουδάω τα τραγούδια μου στην κόρη μου, η οποία δεν είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου. Απλώς κλαίει", είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Μάιο στο Big Weekend του Radio 1. "Υπάρχουν μερικά που της αρέσουν. Της αρέσει πολύ το 'Shape of You'".

Ο Sheeran επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι η Seaborn είχε γεννήσει το κοριτσάκι τους έναν μήνα πριν. "Είμαστε εντελώς ερωτευμένοι μαζί της. Και η μαμά και το μωρό τα πάνε καταπληκτικά", μοιράστηκε τότε μέσω Instagram. "Ελπίζουμε ότι μπορείτε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας"

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2018. Αφού πυροδότησε τις εικασίες γάμου, το ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή τον Δεκέμβριο του 2018.