Ο Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά τους

02.11.2021
Ο Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά τους
Ο ηθοποιός έκανε αρνητικά σχόλια για την πρόσφατη εμφάνιση της πρώην συζύγου του στο κόκκινο χαλί με τα παιδιά τους.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Angelina Jolie απασχόλησε τα μέσα ενώ βρισκόταν σε παγκόσμια περιοδεία για τη νέα της ταινία της Marvel "The Eternals", με τα παιδιά της. Οι έφηβες κόρες της εμφανίστηκαν με ανανεωμένα ρούχα φτιαγμένα από μερικά από τα πιο διάσημα φορέματα της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί.

Gigi Hadid - Zayn Malik: Άσχημος χωρισμός με φήμες για χειροδικία με τη μητέρα της - Τι απαντούν και οι δύο

Αλλά βλέποντας τα ανήλικα παιδιά του να βρίσκονται στο προσκήνιο δεν ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγο της ηθοποιού, Brad Pitt, με τον οποίο παραμένουν εν μέσω μιας σκληρής διαμάχης για την επιμέλεια. "Η Angelina χρησιμοποιεί τα παιδιά", είπε μια πηγή κοντά στον Pitt στη New YorkPost. "Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς αυτή η συμπεριφορά είναι προς το συμφέρον τους. Ο Brad δεν βγάζει ποτέ τα παιδιά δημόσια – και σπάνια μιλάει για αυτά". Αλλά μια πηγή που γνωρίζει την Jolie είπε: "Τα παιδιά είναι πολύ ανεξάρτητα. Δεν κάνουν πράγματα που δεν θέλουν να κάνουν".

Zayn Malik: Ανατροπή στην υπόθεση παρενόχλησης της Gigi και της μητέρας της - Παραδέχτηκε την ενοχή του

"Δεν είμαι τέλειος γονιός σε καμία περίπτωση", είπε στο περιοδικό People πρόσφατα. "Κάθε μέρα νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη επίγνωση για όλα όσα δεν κάνω σωστά. Και είμαι αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου, γιατί σκέφτομαι συχνά αν κάνω και λέω τα σωστά πράγματα". Το ζευγάρι βρίσκεται σε διαμάχη εδώ και πέντε χρόνια από τον πολύκροτο χωρισμό τους το 2016, μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.