Η Kristen Stewart παντρεύεται την αγαπημένη της - Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

02.11.2021
Η Kristen Stewart παντρεύεται την αγαπημένη της - Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου
Πανευτυχής και στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός που γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία με τον ρόλο της Diana στην ταινια Spencer.

Η Kristen Stewart και η εδώ και δύο χρόνια σύντροφός της, Dylan Meyer, αρραβωνιάστηκαν και την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Howard Stern.

«Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε όντως», είπε η Stewart ενώ αμέσως μετά εξήγησε ότι, κάτα κάποιον τρόπο, την «εκβίασε» την πρόταση από την «καλή» της, σεναριογράφο στο επάγγελμα. «Ήθελα να μου κάνουν πρόταση γάμου και νομίζω ότι ενστικτωδώς είχε αφήσει να εννοηθεί τι ακριβώς είχα στο μυαλό μου και εκείνη το έκανε ακριβώς έτσι», παραδέχτηκε με συγκίνηση ενώ δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει «Παντρευόμαστε. Συμβαίνει όντως».

Kristen Stewart: Διθυραμβικές κριτικές στο φεστιβάλ Βενετίας για τον ρόλο της ως Diana στην ταινία Spencer

Δύο ετών η σχέση

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο σετ μίας ταινίας πριν από 8 χρόνια όμως δεν «έδεσαν» παρά 6 χρόνια αργότερα. «Εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου μου και τρελάθηκα, "Που ήσουν σε όλη του τη ζωή και γιατί δεν σε είχα γνωρίσει μέχρι τώρα"», εξήγησε η βραβευμένη ηθοποιός η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είπε το «Σ' αγαπώ» μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Και δεν το μετάνιωσε ποτέ.