Adele: Δε φαντάζεσαι τι αντικείμενο έχει κρεμασμένο στον τοίχο του σπιτιού της

23.10.2021
Adele: Δε φαντάζεσαι τι αντικείμενο έχει κρεμασμένο στον τοίχο του σπιτιού της
Η pop star ομολόγησε ότι είναι η "πιο περήφανη ιδιοκτησία της"

Η Adele απέδειξε ότι είναι φανατική θαυμάστρια της Celine Dion και δεν φοβάται να εκφράσει την αγάπη της για τη Καναδή ντίβα μέσω των διακοσμητικών επιλογών της.

Η pop star ομολόγησε κατά τη διάρκεια του βίντεο "73 Questions" της Vogue, ότι ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά στο σπίτι της είναι μια κορνιζαρισμένη τσίχλα που κάποτε ανήκε στη Dion. Η ίδια εξήγησε, "Ο James Corden, ο οποίος είναι φίλος μου αλλά κάνει και το 'Carpool Karaoke', στο οποίο συμμετείχα, το έκανε μαζί της και ήξερε ότι είμαι θαυμάστρια της". Ως ένα πολύ ασυνήθιστο, αλλά στοχαστικό δώρο για την Adele, "την έβαλε να φτύσει την τσίχλα της σε ένα κομμάτι χαρτί και να την κορνιζάρει για μένα". "Είναι το πιο περήφανο κτήμα μου!", είπε ενθουσιασμένη.

Η κόρη της Angelina Jolie στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα της μητέρας της

Η Adele αργότερα αποκάλυψε ότι το "My Heart Will Go On" της Dion είναι το τραγούδι που έχει διασκευάσει περισσότερο σε όλη την καριέρα της. Η νικήτρια των Grammy δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την Dion όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθώντας μια από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας το 2018 φορώντας ένα φούτερ με θέμα τον Τιτανικό με το πρόσωπο της τραγουδίστριας στο μπροστινό μέρος.

Πριν από μια εβδοάδα, η Adele κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, "Easy On Me", το πρώτο από το νέο της άλμπουμ. Όπως δήλωσε η ίδια, το νέο της άλμπουμ είναι το πιο προσωπικό απ'ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα, αφού αναφέρεται στο διαζύγιό της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον γνωστό μάνατζερ αθλητών, Raul Rich.