Βίκυ Καγιά: Είδες τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση;

23.10.2021
Βίκυ Καγιά: Είδες τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση;
Ένα τεράστιο makeover έκανε το μοντέλο και παρουσιάστρια

Μια μεγάλη αλλαγή έκανε στην απόχρωση των μαλλιών της η Βίκυ Καγιά, η οποία αποκαλύφθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@star. Διατηρώντας το μακρύ καρέ της κούρεμα, η παρουσιάστρια των εκπομπών "Dancing with the Stars" και "Shopping Star" εμφανίστηκε με μια silver απόχρωση στα μαλλιά της.

H Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τα κιλά της μέσω Instagram - Φωτογραφία

Το μοντέλο και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Hello!" και μίλησε για τις παλιές της φωτογραφήσεις, τα παιδιά, την καριέρα και τη ψυχανάλυση που κάνει εδώ και χρόνια.

Για τις φωτογραφήσεις
"Έχω αρχείο από τις φωτογραφήσεις μου. Πριν δύο χρόνια, με τις πλημμύρες που έγιναν στην Αθήνα, πλημμύρισε το υπόγειο και έχασα πολλές κούτες. Τα περισσότερα τα έσωσα αλλά κάποια που τα αγαπούσα πολύ, που ήμουν 13-14 χρονών τα έχασα", είπε αρχικά.

Για τα παιδιά της
Όταν ρωτήθηκε αν δείχνει τις φωτογραφήσεις της στα παιδιά της, είπε: "Δείχνω κάποια πράγματα, εξηγώ μέσες άκρες γιατί θεωρώ πως είναι πολύ μικρά ακόμα και δε θέλω να παρανοήσουν την έννοια της δουλειάς, της διασημότητας και της τηλεόρασης. Μεγαλώνοντας βεβαίως και θα τους τα δείξω, γιατί θα έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν τι και πώς".

Για την καριέρα της
"Εμένα μου ήρθε σιγά σιγά η δημοσιότητα, δεν είναι κάτι που έγινε μέσα σε ένα βράδυ. Είναι 28 χρόνια τώρα, ξεκίνησα 14 και τώρα είμαι 43. Νιώθω φοβερά τυχερή και ευλογημένη που μου έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα. Ξέρω όμως να σου πω ότι έχει να κάνει και με τον προσγειωμένο χαρακτήρα μου και με τις αναποδιές που έχουν έρθει".

Για την ψυχανάλυση
"Κάνω 10 χρόνια ψυχανάλυση", είπε επίσης η Βίκυ Καγιά. "Και τρία χρόνια στη Νέα Υόρκη, 13. Δε σταματάω, είναι κάτι που είναι πολύ βοηθητικό, είναι από τις πιο σωστές επενδύσεις που έχω κάνει στη ζωή μου. Λέω 'Δόξα το Θεό' που έχω την υγεία μου, που έχω πάρει μαθήματα ζωής τα οποία με δυνάμωσαν, με στεναχώηρησαν, με πίκραναν αλλά με έχουν κάνει τη μαμά που είμαι σήμερα και προσπαθώ να δίνω ό,τι καλύτερο στα παιδιά μου. Έχω τη δουλειά μου και είμαι καλά. Έκανα και διακοπές φέτος, τι άλλο να θέλω;"

Δες εδώ το νέο της look: