Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια που την βλέπετε εσείς»

21.10.2021
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια που την βλέπετε εσείς»
«Η επιστροφή μου στην τηλεόραση, για μένα τώρα, είναι σαν να ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Την ρουφάω, την χαίρομαι.»

Στην εκδήλωση για την φωταγώγηση του εθνικού θεάτρου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο του μαστού, βρέθηκε για άλλη μια χρονιά η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όλα και φυσικά για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν επέστρεψα στην τηλεόραση δεν σκεφτόμουν τι να περιμένω. Το χάρηκα, το χαίρομαι, το ευχαριστιέμαι. Τώρα νομίζω πως ίσως και πιο πολύ από πριν γιατί πριν ήταν έτσι όλη η διαδρομή μου, όλη η ζωή μου ήταν εκεί. Δεν ήξερα πως είναι να είσαι εκτός. Πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα, έμεινα σπίτι μου, έκανα κάποια από αυτά που ήθελα να κάνω. Τους ευχαριστήθηκα, με ευχαριστήθηκαν, δεν κάναμε πολλά πράγματα αλλά ήμασταν μαζί. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση, για μένα τώρα, είναι σαν να ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Την ρουφάω, την χαίρομαι.

Για πρώτη φορά και γω με είδα όπως με βλέπετε όλοι εσείς. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια που την βλέπετε εσείς γιατί ήμουν μέσα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης.

Δείτε το βίντεο: