Halle Berry: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της - Είναι κούκλος και "φτυστός" ο πατέρας του

07.10.2021
Halle Berry: Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της - Είναι κούκλος και "φτυστός" ο πατέρας του
8 ετών έγινε ο Maceo και η διάσημη μαμά του καμάρωσε -και- διαδικτυακά.

Στα 55 της χρόνια, η Halle Berry φαίνεται να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Με έμφαση στη σωματική, συναισθηματική και ψυχική της υγεία, η βραβευμένη ηθοποιός απολαμβάνει κάθε στιγμή μόνη αλλά και με τον σύντροφο της. Η Halle έχει βρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του διάσημου μουσικού Van Hunt, πια, όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά το βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία.

Halle Berry: Η απίθανη, δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, η ηθοποιός μοιράζεται εικόνες από την καθημερινότητά της, όμως σπανιότατα από τα παιδιά της. Σήμερα έκανε μια εξαίρεση και είχε λόγο ειδικό.

H Halle Berry έχει δυο παιδιά, τη 14χρονη Nahla από τη σχέση της με το μοντέλο Gabriel Aubry και τον Maceo από τον γάμο της με τον γνωστό ηθοποιό Olivier Martinez. Ο Maceo, λοιπόν, σήμερα έγινε 8 ετών και η διάσημη μαμά του μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία του, καμαρώνοντας δημόσια στο Instagram.

"Αυτός ο τυπάκος σήμερα γίνεται 8! Χρόνια πολλά ΚΕΡΑΥΝΕ!", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η απίθανη πόζα του νεαρού που μοιράστηκε.

Ναι, εντάξει, το πρόσωπό του δε φαίνεται ξεκάθαρα, όμως τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε θυμίζουν τόσο έντονα τον πατέρα του που δεν μπορεί να μην το δει κανείς.

Με τα χρώματα της μητέρας του και τα έντονα χαρακτηριστικά του πατέρα του ο Maceo αποκτά, μεγαλώνοντας, μια απίστευτη εξωτική ομορφιά, την οποία είχαμε δει και σε μια άλλη απίθανη φωτογραφία που είχε μοιραστεί η Halle πριν από τέσσερα χρόνια. Ιδού:

Halle Berry: Το μεγάλο ψέμα που έκανε όλους να πιστέψουν σαν αλήθεια τη βραδιά των Oscars