Πρώην παίκτρια του GNTM θα πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό (βίντεο)

07.10.2021
Πρώην παίκτρια του GNTM θα πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό (βίντεο)
"Παίζουμε μαζί με το αγόρι μου", δήλωσε η πρώην παίκτρια του reality

Η Χριστίνα Ανδρεάδη, η οποία είχε συμμετάσχει στο GNTM πριν τρια χρόνια, αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο του modelling και να ασχοληθεί με τις αισθησιακές ταινίες. Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για την απόφασή της να συμμετέχει σε ταινίες πορνό μαζί με το αγόρι της, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό GNTM.

GNTM - Στέλλα Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

"Το τωρινό GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πήγα. Από τη στιγμή που δεν έχει την κυρία Καγιά δεν είναι GNTM. Ήταν καλό που πήγα και είδα πως είναι τα πράγματα. Τα πρότυπα αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός", δήλωσε η Χριστίνα Ανδρεάδη.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες, είπε πως: "Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά. Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω. Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα, αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά. Τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες".

Η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά: "Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό"

"Τα χρήματα είναι σίγουρα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Στις ταινίες παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες, αλλά είμαστε μαζί. Δε μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ζήλεια. Αλλά κυρίως υπάρχει κατανόηση", είπε επίσης.